Prognoza meteo ANM joi, 17 februarie 2022. Vremea rămâne caldă, dar în mai multe regiuni se întorc ninsorile

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru joi, 17 februarie 2022

Sursa: unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru ziua de joi, 17 februarie 2022. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări, dar și unde va ninge în orele următoare.

Meteorologii anunță că vremea se va schimba radical în zilele ce urmează. În cursul zilei de joi, 17 februarie 2022, temperaturile vor fi în continuare mai mari decât ar fi normal pentru data din calendar, însă Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că, în anumite zone, își vor face apariția precipitațiile sub formă de ninsoare. 

Prognoza meteo ANM joi, 17 februarie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Iarna pare să își intre din nou în drepturi pe final de săptămână. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru ziua de joi, 17 februarie 2022. În orele următoare, presiunea atmosferică va fi în scădere, vântul va mai prezenta intensificări, în special în zona înaltă a Carpaților Orientali, dar și în Munții Apuseni, acolo unde va sufla cu viteze de peste 80 km/oră, spulberând zăpada.

Pe parcursul zilei de joi, cerul va fi mai mult noros, în special în partea de nord a țării, iar după lăsarea serii și în restul regiunilor. Precipitațiile vor cuprinde aproape toată țara și dacă în zonele joase vor fi sub formă de ploaie, la altitudini mai mari își vor face apariția ninsorile. În Maramureș, dar și în regiunile montane va mai ninge, iar în Carpații Orientali sunt așteptate ninsori consistente în zilele următoare.

Cu toate că vremea va fi mohorâtă la nivelul întregii țări, temperaturile se vor menține ridicate. Maximele vor fi cuprinse între 6 și 17 grade, în timp ce minimele se vor încadra între 0 și 8 grade. Valorile sunt neobișnuite pentru a doua parte a lunii februarie. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vin ninsorile în România! Se anunță cod galben de vreme rece și viscol la munte. Vremea se răcește și în Capitală

Vremea în București joi, 17 februarie 2022

Vremea va fi în general frumoasă la București, chiar dacă în timpul zilei pot să mai apară înnorări. Maxima va atinge o valoare cu mult peste cea normală pentru data din calendar, la prânz înregistrându-se 17 grade.

Noaptea, atmosfera va fi în continuare plăcută, cerul va fi parțial noros, iar temeratura minimă va fi de 7 grade.

Vremea în Brașov joi, 17 februarie 2022

Vremea se schimbă la Brașov în cursul zilei de joi, 17 februarie 2022. În timpul zilei pot să mai apară câteva averse sub formă de ploaie, iar vântul va sufla cu putere. Brașovul se află sub avertizare meteo cod galben de vânt de joi dimineață, de la ora 06:00 și până vineri, la ora 20:00.

Temperatura maximă va fi de 10 grade.

Noaptea, meteorologii anunță ninsori sporadice și o temperatură minimă de 2 grade.

Vremea în Iași joi, 17 februarie 2022

La Iași, ziua de joi se anunță una mohorâtă. Pe parcursul zilei va mai ploua, însă temperatura maximă se va menține ridicată, înregistrându-se 15 grade. Noaptea, precipitațiile vor dispărea, însă cerul va rămâne acoperit de nori, iar minima se va situa în jurul valorii de 5 grade. 

Citeste si: Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie