Otniela, în lacrimi pe rețelele de socializare. Mesajul care i-a lăsat ”mască” pe internauți: ”Imi este greu”

Autor: Madalina Maftei

Otniela, în lacrimi pe rețelele de socializare

Sursa: Facebook Otniela Sandu

Otniela a apărut cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” le-a transmis internauților un mesaj dureros. Ce se întâmplă cu blondina?

Otniela Sandu este o fire puternică, rareori lasă la iveală momentele de slăbiciune. Încearcă să rămână mereu pozitivă și să le arate oamenilor momentele frumoase din viața ei. Se pare că fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a ajuns la capătul puterilor și a cedat. Otniela a șocat internetul, după ce a apărut cu ochii în lacrimi și le-a transmis fanilor un mesaj dureros.

Otniela, în lacrimi pe rețelele de socializare. Mesajul care i-a lăsat ”mască” pe internauți: ”Imi este greu”

Otniela este mereu cu zâmbetul pe buze, iar atunci când are o zi mai proastă nu lasă să se vadă acest lucru. Și-a obișnuit fanii din mediul online cu lucrurile frumoase din viața ei, astfel încearcă să-i țină departe de momentele mai puțin bune. 

Frumoasa blondina s-a afișat pe Instagram așa cum nu a mai făcut-o niciodată, cu ochii în lacrimi, Otniela le-a transmis un mesaj dureros fanilor ei, dar adevărat.

Vedeta a cedat și a spus lucrurilor pe nume, chiar pe social media. Aceasta a postat două fotografii, una în care zâmbește, iar alta în care plânge, pentru a demonstra că perfecțiunea nu există și că sunt și zile în care putem fi la pământ, însă alegem să arătăm doar momentele frumoase.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Perfectiunea nu exista, chiar daca pe Instagram, de cele mai multe ori vedem imaginile perfecte. Ne-am obisnuit sa aratam doar momentele frumoase, momentele in care aratam bine, zambim perfect si tot asa. Asta fac si eu de multe ori, dar si eu am zile in care plang, in care imi este greu in care sunt obosita, in care nu arat perfect. Doar ca aleg sa filtrez ceea ce postez din dorinta de a nu ii incarca si pe altii cu problemele mele”, a

scris Otniela pe Instagram.

Citeste si: Otniela, adevarul despre problemele de sanatate care au facut-o sa paraseasca Bravo, ai stil! Celebrities

Când a intrat în competiția ”Bravo, ai stil!”, Otniela s-a prezentat ca fiind o femeie puternică, însă aceasta a demonstrat că nu este o rușine să-ți arăți slăbiciune public, pentru că toți suntem oameni și avem și momente mai puțin bune.

”Otniela Sandu este o femeie frumoasă, puternică, mereu dornică să se reinventeze atât din punct de vedere stilistic, cât și profesional”, a spus Otinela cu ceva timp în urmă.

Citeste si: Otniela, trucuri de frumusețe! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities despre modul în care se menține în formă!

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.