Anamaria Prodan s-a decupat și s-a infiltrat într-o fotografie care anunța transferul lui Stanciu! Ce detaliu a scăpat impresara

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 nov 2022, 05:20

Anamaria Prodan s-a decupat și s-a infiltrat într-o fotografie care anunța transferul lui Stanciu! Ce detaliu a scăpat impresara

Sursa: Instagram Spocs Consulting

Nicolae Stanciu s-a transferat la Wuhan Three Town Fotbal Club, motiv pentru care Anamaria Prodan, care este agenta jucătorului, a vrut să demonstreze că a fost implicată în transferul fotbalistului român în China.

La puțin timp după ce anunțul transferului a fost făcut de clubul chinez, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj lui Nicolae Stanciu, dar ceea ce a atras atenția cu adevărat a fost fotografia folosită de vedetă. Impresara s-a infiltrat într-o imagine cu ajutorul photoshop-ului, imagine în care, inițial, apăreau doar colegii de la firma de impresariat cu care colaborează fotbalistul.

Anamaria Prodan s-a infiltrat cu ajutorul photoshop-ului într-o fotografie care anunța transferul lui Nicolae Stanciu în China

Anamaria Prodan s-a dat de gol datorită firmei SPOCS Consulting, care a postat fotografia originală pe Instagram.

Citeste si: Vica Blochina dă cărțile pe față și spune ce relație a avut cu Laurențiu Reghecampf. Declarația care o va pune pe jar pe Anamaria Prodan

„Mult noroc Nicușor Stanciu la Wuhan Three Town Fotbal Club!”, a scris Anamaria Prodan după ce Nicolae Stanciu a semnat cu China.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru a face situația să pară reală, cei de la SPOCS au șters fotografia originală și au postat-o pe cea editată de Anamaria Prodan.

Nicolae Stanciu a semnat la Wuhan. Câți bani va primi fotbalistul în China

Nicolae Stanciu are toate a făcut un mare pas în cariera lui, motiv pentru care starea financiară i se va îmbunătăți semnificativ.

Citeste si: Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Cine este bărbatul cu care își începe fiecare zi: ”Diminețile sunt mai frumoase cu tine!”

Potrivit digisport.ro, Nicolae Stanciu va primi trei milioane de euro, dar vor mai fi adăugate și alte bonusuri, astfel că suma finală va fi mult mai mare.

„Sunt Nicolae Stanciu și sunt fericit să semnez cu Wuhan. Sper să facem multe lucruri minunate și să îi facem fericiți pe suporteri”,  a transmis și Nicolae Stanciu.