Mario Fresh trece prin momente dureroase. Mesajul care i-a băgat în sperieți pe fani ”Încă sufăr”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 nov 2022, 02:15

Mario Fresh trece prin momente cumplite în vacanță. Mesajul pe care artistul l-a transmis pe rețelele de socializare i-a băgat în sperieți pe fani.

Mario Fresh și iubita lui, Alexia Eram, au plecat pentru două săptămâni într-un sejur luxos în Maldive, acolo unde se bucură de momentele petrecute în doi, departe de viața cotidiană. După multe momente de liniște, în care doar s-au bucurat de soare și peisajele mirifice, necazul s-a abătut asupra lor. 

Mario Fresh trece prin momente dureroase 

Artistul se află alături de iubita lui într-o vacanță luxoasă în Maldive.

Cei doi și-au luat adio de la viața cotidiană pentru două săptămâni și s-au retras pe o insulă pustie, unde se bucură de vremea bună și de temperaturile ridicate.

În urmă cu câteva zile, Mario Fresh și Alexia Eram au accepat provocarea de a se aventura în ocean printre rechini și alte viețuitoare care trăiesc în adâncuri. În timp ce își dorea să surprindă minunățiile subacvatice, Alexia Eram a scăpat GoPro-ul în adâncuri, iar șansele pentru a-l recupera erau foarte mici.

Cântărețul încă suferă după pierderea suferită, mai ales că, aparatul este unul destul de scump, iar acolo avea destul de multe amintiri din vacanțe. Mario a urcat pe pagina de Instagram, la secțiunea stories, o imagine în care își arată durerea, după ce în urmă cu câteva zile iubita lui a pierdut camera video.

”Mi-a apărut prin minte GoPro-ul ăla...încă sufăr”, a

scris Mario Fresh.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bat clopotele de nuntă pentru Mario Fresh și Alexia Eram: „Suntem de foarte mult timp împreună”

Mario Fresh și Alexia Eram se pregătesc de nuntă?

Recent, Mario Fresh a vorbit despre cel mai râvnit subiect, momentul în care o va cere de soție pe Alexia Eram.

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel!

a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r.: la nuntă)”, a mărturisit artistul, într-o emisiune de pe canalul de YouTube „theXclusive”.

Citeste si: Mario Fresh și Alexia Eram s-au logodit?! Iată cum s-au dat de gol cei doi îndrăgostiți: „Casă de piatră”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.