Jador, înapoi pe bancile școlii. Look-ul cu care și-a surprins fanii de pe Instagram

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 18 nov 2022, 03:15

Jador a luat pe toată lumea prin surprindere cu o schimbare de look neașteptată. Artistul a apelat la o noua coafură.

Jador nu ezită să surprindă ori de câte ori are ocazia. Pentru că îi place să împărtășească cele mai speciale momente din viața sa cu urmăritorii de pe Instagram, artistul a publicat două fotografii cu noua coafură. 

Citeste si: Uluitor! Cât a ajuns să câștige Bogdan Mocanu din TikTok pe săptămână. Din ce face bani artistul, de fapt

Jador a apelat la o schimbare de look neașteptată

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști. Acesta a atras simpatia publicului datorită modului în care se exprimă, atât în muzică, cât și pe rețelele sociale.

Artistul are milioane de vizualizări pe YouTube, iar piesele sale sunt fredonate de sute de mii de fani. Astfel, Jador încearcă să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmpă în viața sa.

Recent, artistul a publicat noi fotografii pe Instagram și le-a dezvăluit admiratorilor că și-a făcut o schimbare de look radicală. Artistul

nu mai arată așa cum multă lume s-a obișnuit cu el. 

Citeste si: Jador se pregătește să devină tătic?! Primele mărturisiri ale artistului: ”Cum ar fi să am trei băieți”

Ei bine, aruncati o privire la pozele pe care le-a postat Jador pe pagina sa de Instagram. Pe lângă calitățile vocale, artistul se mândrește cu un fizic de invidiat, de aceea preferă să se îmbrace mai tot timpul la patru ace.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din pozele pe care le-a publicat, putem observa că Jador se află la școală și are o coafură corespunzătoare.

Cel mai probabil, artistul filmează un nou videoclip, care va face furori, și va strânge mii de vizualizări şi comentarii.

Pese 95 de mii de persoane au apreciat imaginea făcută publică de artist, în cadrul căreia apare într-o școală, iar comentariile n-au întârziat să apară: "Si asa esti frumos jur.", "Nu vrei sa vii sa predai la scoala mea?", "Cum ar fi fost sa am proful de mate asa de frumos? As fi învățat numai de dragul profului!!", "Și eu vreau așa profesor!",  "Parcă aș mai vrea la școală."

Jador, despre despărțirea de Georgiana

Jador a dezvăluit că are nevoie de o perioadă de repaus, în care să nu se implice în relații și să-și dea seama în cine poate avea încredere.

Citeste si: Jador și Georgiana s-au despărțit din nou?! Artistul a fost surprins în Brașov, la brațul altei domnișoare

“Nu pot să-mi fac o relație prea curând! Am cunoscut foarte multe femei mișto, doar că… Fizic, de multe ori, mă îndrăgostesc, dar nu înseamnă că avem o relație. Cel mai mult contează vibe-ul, nu fizicul. Multe fete au acel ceva, dar… E greu! Am realizat că sunt singur, după despărțirea de Georgiana, nu mai am un om de bază pe lângă mine”,  a povestit Jador în podcastul “Roxana te dezbracă de secrete”.