Toni Grecu a stat în condiții greu de imaginat după ce a fost infectat cu coronavirus: „În spital bate vântul prin ferestre, a fost senzația că am intrat într-un tomberon”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 21 feb 2022, 01:12

Toni Grecu, dezvăluiri la „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre ce s-a întâmplat în spital după ce s-a infectat cu coronavirus

Sursa: Captură KANAL D

Una dintre cele mai grele perioade din viața lui Toni Grecu a fost cea în care s-a infectat cu coronavirus. La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, umoristul a povestit ce s-a întâmplat cât timp a fost internat în spital.

La începutul anului 2021, Toni Grecu se afla în spital în momentul în care a izbucnit incendiul la Matei Balș. Experiența trăită atunci a fost una traumatizantă, dar dincolo de ce s-a întâmplat în acele momente, Toni Grecu a povestit ce a trăit înainte de incendiu și care sunt, de fapt, condițiile din spitale.

Cum a fost tratat Toni Grecu în spital după ce s-a infectat cu coronavirus? 

Toni Grecu a fost testat pozitiv cu coronavirus la începutul anului 2021, iar pentru că starea acestuia de sănătate nu era una tocmai bună, medicii au decis că este nevoie de internare în spital. Umoristul a ajuns la spitalul Matei Balș, iar acum, la mai bine de un an de la acel moment, a povestit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” ce a trăit acolo.

Toni Grecu a vorbit despre condițiile din spitale, despre felul în care vântul și frigul pot pătrunde cu ușurință în saloane, agravând starea de sănătate a pacienților. Umoristul a dezvăluit că s-a confruntat cu simptome severe și pe lângă acest lucru a fost nevoit să suporte și condițiile grele din spital. Ulterior, acesta a asistat la incendiul care a avut loc la Matei Balș și în care și-au pierdut viața mai mulți pacienți. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„În România, spitalele îți asigură căldură fără să ți-o dorești, de fapt, problema căldurii în București s-a rezolvat de anul trecut, ard spitalele.

Bolnav de covid în România, eu vorbesc despre mine acum, senzația pe care am avut-o în momentul în care am intrat în secția de covid a fost senzația că am intrat într-un tomberon. Asta a fost senzația mea, într-un loc în care toți se feresc de tine, nu vor să te atingă, ești ciumat. Veneau doctorii, săracii, îmbrăcați, astronauții, se plimbau pe lângă paturi. Eu nu știu, la ora asta, cum arată oamenii ăia la față, nu știu.
Să le dau „Bună ziua!” când mă întâlnesc cu ei pe stradă. Am stat trei săptămâni în spital. Să fii bolnav de covid este foarte rău oriunde dacă faci formă severă, oriunde în lumea asta. Fiecare om cu norocul lui. Problema e dacă stai într-un spital în care bate vântul prin ferestre și afară sunt -12 grade și ai neșansa să stai într-un pat lângă fereastră și când bate vântul să se ridice pătura, iar tu ai temperatură și frison, curg apele pe tine noaptea și te scoli de 4 ori pe noapte să îți schimbi tricoul, e foarte frig în
salon, aici e o diferență între România și America.”,
a povestit Toni Grecu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Toni Grecu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!

Întrebat dacă se simte coronavirusul mai greu pentru români decât pentru cetățenii altor țări, Toni Grecu a subliniat că acest lucru ține, în mare parte, de noroc, dar că experiența poate fi cu adevărat traumatizantă în momentul în care pacienții ajung să aibă nevoie de spitalizare. 

Citeste si: Toni Grecu, printre cei afectaţi de incendiul de la Matei Balș

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.