Prognoza meteo 21 februarie - 21 martie! Cum va fi vremea începând de luni

Autor: Lavinia Medrea

Prognoza meteo 21 - 21 martie! Cum va fi vremea începând de luni

Sursa: PixaBay

În următoarele patru săptămâni vom avea parte de temperaturi normale sau care vor ajunge să fie peste mediile normale pentru această perioadă în toată țara, conform ANM.

Prognoza meteo 21 – 28 februarie

Temperaturile vor fi ceva mai mari decât cele normale pentru această săptămână în zonele extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de mediile normale pentru această perioadă. Precipitațiile vor fi scăzute în sudul țării, iar în restul țării vor fi cantități normale pentru această perioadă. 

Prognoza meteo 28 februarie – 7 martie

Temperaturile vor fi situate peste mediile normale pentru această perioadă în zonele extracarpatice, partea vestică și nord-vestică ale țării.

Citeste si: Prognoza meteo luna martie. Cum va fi vremea de Mărțișor și de Babe

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În rest, temperaturile vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Cantitățile de ploaie vor fi scăzute în toată țara, în special în sud-vestul țării.

Prognoza meteo 7 – 14 martie

Temperaturile înregistrate în această săptămână vor fi mai mari decât mediile normale pentru această perioadă în partea de est a țării. În rest, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 20 februarie 2022. Se întorc ninsorile în România. Vremea se răcește semnificativ

Cantitățile de precipitații vor fi normale pentru această săptămână în toată țara, cu ușoare scăderi în centrul României. 

Progrnoza meteo 14 – 21 martie

Temperaturile din această săptămână se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, cu șanse să fie mai ridicate în estul țării.

Cantitățile de ploaie pentru această perioadă interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă în toate regiunile țării. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.