Mario Fresh și Alexia Eram, experiență de coșmar imediat după ce s-au întors din vacanță: „Ne-au distrus. Cea mai urâtă seară din viața mea”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 nov 2022, 00:55

Mario Fresh și Alexia Eram, experiență de coșmar imediat după ce s-au întors din vacanță: „Ne-au distrus. Cea mai urâtă seară din viața mea”

Sursa: Instagram Mario Fresh

Mario Fresh și Alexia Eram au fost împreună într-o vacanță luxoasă în Maldive. Totuși, o experiență de coșmar avea să-i primească în România.

Mario Fresh și Alexia Eram și-au petrecut timpul împreună într-o vacanță în Maldive. Cei doi porumbei s-au bucurat de toată experiența exotică și amoroasă împreună.

Mario Fresh și Alexia Eram, coșmar la întoarcerea în România: „Ne-au distrus”

După ce relaxarea a luat sfârșit, Mario și Alexia au revenit pe meleagurile românești, doar că au avut parte și de o experiență mai puțin plăcută.

Citeste si: Mario Fresh și Alexia Eram s-au logodit?! Iată cum s-au dat de gol cei doi îndrăgostiți: „Casă de piatră”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am ajuns în Doha, nu mai putem de somn, toate camerele de dormit sunt full. Cred că în curând o să cedăm psihic, de fapt, am cedat deja. N-am dormit deloc pentru că niște copii au țipat încontinuu. Au țipat zece ore, nu mai pot! Acum, din păcate, s-a anulat un zbor, am avut escală, în rest, a fost o vacanță super relaxantă. Dar acum, după aceste zece ore, mi se pare că îmi mai trebuie încă una.

Ne-au distrus copiii!”, a povestit Alexia Eram pe Instagram.

Mario Fresh: „A fost cea mai urâtă seară din viața mea. Nu fac copii în scurt timp”

După experiența obositoare cu copiii din aeroport, Mario Fresh a mărturisit că nu va face copii prea curând, după seara de coșmar pe care a petrecut-o. Cu toate că a spus de mai multe ori că își dorește să fie părinte tânăr, se pare că artistul s-a răzgândit după ce urletele copiilor i-au pus capac.

Citeste si: Mario Fresh și Alexia Eram, momente romantice în Dubai! Cei doi au renunțat la haine

„A fost cea mai urâtă seară din viața mea de până acum. Am plecat din Maldive, am stat la bussines, când am ajuns la aeroport în Doha știam că trebuie să stăm mai mult, că ni se anulase zborul. Nu era problemă, dar e plin de oameni și de copii care țipă și nu am dormit deloc.

Nicăieri nu mai sunt locuri, în cele care erau nu aveam voi să intrăm că nu suntem de naționalitatea lor și am putut intra doar unde sunt copiii ăștia gălăgioși.(...) Și am ajuns înapoi acasă, în România și voiam să vă anunț că nu fac copii în scurt timp. Nu, nu!”,  a declarat Mario Fresh pe Instagram.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.