In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Nare, trup si suflet pentru Sancar

Autor: Daniela Iliuta
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(6)

Nare lupta pentru Sancar

Sursa: Captură KANAL D

Nu pierdeti in aceasta seara de la ora 20:00, un nou episod plin de suspans din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Intamplari fascinante se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, la Kanal D. In colaborare cu Kavruk, <Parlitul>, Nare reuseste sa-l faca <disparut> pe Sancar, in ochii politistilor, care au venit sa il aresteze.

Ce se intampla astazi, in serialul Fiica ambasadorului: Nare, trup si suflet pentru Sancar

Nare este dezamagita cand afla ca Gediz l-a denuntat pe Sancar, si este decisa sa nu il ierte pe acesta pentru fapta sa.

Totodata, Nare se teme ca autoritatile sa nu descopere cadavrul lui Akin, si astfel Sancar sa fie arestat. O alta problema grava pe care va trebui sa o depaseasca Sancar, este faptul ca, din cauza accidentului in care a fost implicat, barbatul are sanse foarte mici sa mai poata merge. Nare este distrusa…

Citeste si: Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, în cele mai îndrăznețe ipostaze de când formează un cuplu! Iată ce imagini uluitoare a publicat celebra actriță de Ziua Îndrăgostiților!

Menekse nu renunta la gandul de a lua bebelusul de la Ceylan, si este bucuroasa cand afla ca medicul fals pe care l-a angajat Akin a ajuns in Mugla. Menekse isi doreste ca, odata <nascut> fiul ei, Sancar sa ii asigure un trai indestulat, ei si familiei sale. Nimeni insa, nu se astepta ca doamna <doctor> Sahra, sa fie chiar sora lui Akin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gediz nu renunta la gandurile de razbunare. Acum barbatul isi doreste cu orice pret sa-l distruga pe Kahraman, si profita de aparitia surorii lui Akin, Sahra, pentru a face o alianta imbatabila.

Nu ratati, in aceasta seara de la ora 20:00, un nou episod plin de suspans din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Sora lui Akin are de gând să nu-l lase pe Sancar nepedepsit! Aflați ce se va întâmpla luni, 21 februarie, într-un nou episod din Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.