Jador a făcut un lucru pe care credea că nu îl va mai face niciodată. Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul: „Mă simt un om normal”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 nov 2022, 07:30

Jador a făcut un lucru pe care credea că nu îl va mai face niciodată” Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul: „Mă simt un om normal”

Sursa: Instagram Jador

Cu câteva ore în urmă, Jador a publicat un TikTok emoționant, în care și-a exprimat sentimentele și s-a deschis în fața tuturor, făcând un lucru despre care credea că nu va mai apuca să îl facă vreodată, fiind o persoană publică. Iată ce a declarat artistul.

Cu câteva momente în urmă, Jador a postat un videoclip pe TikTok în care le arată fanilor cum își petrece o zi liniștită. Singur, plimbându-se în parc, doar în compania lur, bucurându-se de aerul curat, de oamenii din jurul lui și de statutul de om simplu, statut pe care, odată cu faima, l-a pierdut, dar nu în totalitate. Artistul a declarat că se simte ca un om normal, care are o viață, și că îi priește faptul că nimeni nu îl bagă în seamă.

Jador a simțit din nou cum este să fi un om simplu: „Mă simt un om normal”

„Nu m-am mai plimbat de foarte mult timp așa. De foarte mult timp piciorușele mele nu au atins pământul, să se plimbe așa, liniștite. Uite, oameni frumoși, stai și tu liniștit în energia ta, să nu zică nimeni nimic, să nu te bage nimeni în seamă.

Îmi era foarte dor de treaba asta. Mă simt un om normal. Mă simt un om care are o viață, fix așa”
, au fost cuvintele pe care Jador le-a exprimat într-un videoclip postat pe contul lui oficial de TikTok.

Citeste si: De ce nu mai există cale de întoarcere între Jador și Georgiana Elisei. Ce descoperire a făcut cântărețul în legătură cu fosta lui iubită

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador a fost destul de intens acaparat de lumina reflectoarelor și de fani, mai ales după despărțirea recentă de Georgiana Elisei, femeia care i-a fost întotdeauna alături și cu care fanii și-ar fi dorit ca artistul să se căsătorească și să întemeieze o familie. Din păcate, povestea de iubire dintre ei s-a încheiat, iar artistul a declarat că se simte singur.

Citeste si: Jador și Georgiana s-au despărțit din nou?! Artistul a fost surprins în Brașov, la brațul altei domnișoare

„Nu pot să-mi fac o relație prea curând! Am cunoscut foarte multe femei mișto, doar că… Fizic, de multe ori, mă îndrăgostesc, dar nu înseamnă că avem o relație. Cel mai mult contează vibe-ul, nu fizicul. Multe fete au acel ceva, dar… E greu! Am realizat că sunt singur, după despărțirea de Georgiana, nu mai am un om de bază pe lângă mine”,  a declarat Jador.