In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, Yilmaz renunta la tot pentru Zuleyha

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Noi evenimente, menite sa ne tina in suspans, se vor petrece in aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

In aceasta seara in serialul Ma numesc Zuleyha, neintelegerile dintre Yilmaz si Mujgan continua, iar femeia este tot mai nefericita alaturi de sotul ei. Mujgan simte lipsa matusii ei si considera ca Yilmaz este cel care a contribuit decisiv la indepartarea acesteia din viata ei.

Ce se intampla astazi in serialul Ma numesc Zuleyha: Yilmaz renunta la tot pentru Zuleyha

Daca pana acum Yilmaz ii spunea sotiei sale ca nu isi doreste divortul, iata ca acum barbatul, satul de intreaga situatie, ii spune acesteia ca prefera sa se desparta.

Un sprijin neasteptat pentru Mujgan vine din partea lui Fikret

In scurt timp, Mujgan isi da seama ca matusa ei a patit ceva si este foarta ingrijorata de soarta acesteia. Ali Rahmet si Yilmaz cred, insa ca Behice nu are probleme ci din contra, considera ca femeia mai pune ceva la cale.

Demir incearca sa remedieze <relatia> cu Sevda, admitand in fata acesteia ca a gresit cand a acuzat-o ca i-a ucis mama.

Mai mult, Demir vrea ca Sevda sa locuiasca alaturi de el in conacul familiei sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yilmaz si Zuleyha, in schimb, continua sa-si faca planuri de viitor. Barbatul vine in fata frumoasei Zuleyha si ii va face o marturisire care o va soca pe aceasta. La ce este dispus sa renunte Yilmaz, de dragul iubitei sale Zuleyha?

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din indragitul serial “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

Citeste si: Cât de tânără și frumoasă este mama celebrei Hilal Altinbilek! Actrița din serialul Mă numesc Zuleyha și mama ei seamănă uluitor de mult!