Andreea Mantea, furibundă pe o rețea de socializare. Gestul făcut de un internaut a scos-o din minți pe frumoasa prezentatoare TV

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 nov 2022, 01:20

Andreea Mantea a rabufnit la adresa unui internaut

Sursa: Instagram

Andreea Mantea este, poate, una din cele mai deschise vedete din Romania in ce priveste comunicarea cu internautii.

Andreea Mantea a avut parte de o surpriza mai putin placuta pe Tik Tok, acolo unde vedeta Kanal D si-a facut recent un cont. Obisnuita sa isi tina la curent fanii cu tot ce face, cu proiectele si detaliile din viata ei, Andreea Mantea a avut parte de un lucru care a infuriat-o maxim, mai ales ca vedeta este o persoana destul de toleranta chiar si atunci cand i se scriu comentarii mai putin placute.

De cele mai multe ori se amuza si la randul ei, le raspunde pe un ton ironic si amuzant lasand la o parte rautatile. Din acest motiv este si placuta de catre publicul pe care si l-a format in timp si care o adora.

Citeste si: Cea mai controversată sedință foto a protagonistei din "Fiica Ambasadorului", Neslihan Atagul

Andreea Mantea a rabufnit la adresa unui internaut

Insa, se pare ca un internaut, mai exact o tanara a fost surprinsa de catre Andreea Mantea ca ii fura content-ul video de pe TikTok. Ne mai rezistand, prezentatoarea TV si-a spus parerea destul de dur in mediul online:"

“Am și eu o problemă, una existențială. Eu mi-am făcut un cont de TikTok. De ce? Așa am vrut. Sunt foarte fericită că am făcut asta, dar am văzut că există o persoană care postează absolut toate videoclipurile pe care eu le fac pe Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea, probleme grave cu tenul! Ce a descoperit imediat dupa ce s-a demachiat: "Este ceva rău. Nu pot să înteleg, serios!"

Andreea Mantea: "De ce ne bucurăm de munca altora?!"

Deci ea ia fiecare video și îl publică pe TikTok sub numele meu, bineînțeles unde fanii vorbesc cu mine, crezând că sunt eu. Acum sunt curioasă, pe asta o să-l ia să-l pună?

Dar cum poți să iei video cu o persoană si sa le pui așa? De ce? Pe lângă faptul că este rușinos și fără bun simț, este ilegal.

De ce ne bucurăm de munca altora?!”, a spus Andreea Mantea pe Instastory.