Prima reacție a Lidiei Buble după mesajele de condoleanțe apărute pe paginele sale de socializare. Artista a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 feb 2022, 13:07

De ce a aparut, de fapt, doliu pe pagina Lidiei Buble

Sursa: Instagram

Lidia Buble a facut inconjurul internetului in aceasta dimineata dupa ce internautii au observat doliul de pe conturile ei de socializare.

Admiratorii Lidiei Buble s-au panicat ain momentul cand artista a postat pe paginile sale de Instagram si Facebook o imagine de doliu. Multi s-au repezit sa ii spuna condoleante crezand ca are un deces in familie. Totul s-a intamplat in toiul noptii, mai exact la ora 3 de dimineata. De atunci si pana in prima jumatate a zilei, Lidia Buble s-a trezit cu numeroase mesaje de condoleate, insa realitatea este cu totul alta.

Citeste si: Lidia Buble, mesaj de doliu postat la 3 dimineața: “Sincere condoleanțe” Ce s-a întâmplat, de fapt, cu artista

Lidia Buble, detox de retelele de socializare

Si nu, nu este vorba ca cineva i-a spart conturile de socializare, atat Facebook cat si Instagram. PR-ul artistei a explicat ca Lidia Buble vrea sa ia o pauza de pe retelele de socializare si momentan nu va mai posta nimic.

Aceeasi sursa a mai declarat ca artista este bine si nu are niciun caz de deces in familie si ca totul este in regula.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce a aparut, de fapt, doliu pe Facebook-ul si pe Instagram-ul vedetei

Citeste si: Fanii celui mai iubit cuplu sunt în delir! Burak Ozcivit și Neslihan Atagul, din nou împreună după o absență de mai bine de 7 ani

Lidia Buble a trecut zilele trecute printr-un mic incident. Artista a vrut sa plece la Deva de unde sa isi aduca cainele, pe Bubby, insa nici nu a apucat sa iasa din Bucuresti ca a facut pana la masina.

Foarte calma, Lidia a sunat la o firma de asistenta pentru a-i rezolva problema si astfel, artista si-a putut continua drumul spre Deva.

Surpriză! Azi am avut și primul meu incident în trafic cu mașina. Mă duceam spre Deva să-l iau pe Bubby acasă și am făcut pană. (...) Oricum după ce fac pana, mă pot pune din nou la drum. Asta se poate întâmpla oricând și oricui, aia e", a relatat Lidia Buble pe contul personal de Instagram.