Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 73, subtitrat în limba română VIDEO. Yilmaz renunță la tot pentru Zuleyha

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 nov 2022, 08:25

Ep 73 din "Mă numesc Zuleyha"

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 73 din „Mă numesc Zuleyha”. Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

În episodul 73 din  serialul "Mă numesc Zuleyha", continuă neînțelegerile dintre Yilmaz și Mujgan. Mujgan este tot mai nefericită alături de soțul ei, ea învinuindu-l pe acesta pentru că mătușa ei nu mai face parte din viața sa. 

Dacă până acum nu își dorea divorțul, Yilmaz o anunță acum pe Mujgan că este dispus să divorțeze. Fikret îi va sări în ajutor lui Mujgan, care trece prin momente grele.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Mujgan va realiza, în același episod, că mătușa ei a pățit ceva.

Yilmaș și Zuleyha trăiesc momente frumoase împreună și continuă să își facă planuri de viitor. Desigur, împreună.

Yilmaz merge la Zuleyha și îi face frumoasei fete o mărturisire tulburătoare: el îi spune că este dispus să renunțe la tot pentru ea.

Ce se mai întâmplă în episodul 73 din "Mă numesc Zuleyha" aflați doar urmărindu-l, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Pentru a vedea serialul online tot ceea ce trebuie să faci este să accesați adresa  kanald.ro/live.html   de pe tabletă, smartphone, PC, laptop sau de pe orice dispozitiv cu conectare la internet.  

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, Behice, deconspirata de Zuleyha

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un nou sezon „Mă numesc Zuleyha”

Kanal D a început să difuzeze din data de 2 februarie 2022 un nou sezon al îndrăgitului serial "Mă numesc Zuleyha".

În cel de al treilea sezon îi regăsim pe îndrăgiții actori Hilal Altınbilek, Uğur Güneș și Vahide Perçin.

Yilmaz Akkaya (interpretat de Uğur Güneș) este un bărbat puternic, tenace, care nu se teme de moarte și este dispus să facă orice, chiar să ucidă, pentru femeia pe care o iubește cu disperare.

Züleyha (interpretată de Hilal Altınbilek) este partenera de viață a lui Yilmaz, o tânără frumoasă și puternică, ce a renunțat la ea însăși, la visele ei, pentru a-și salva bărbatul iubit. Cei doi îndrăgostiți își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge așa cum își doresc. 

Ulterior lucrurile încep să fie din ce în ce mai bune pentru ei. Dacă vor sfârși împreună aflați doar urmărind serialul, la Kanal D!

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 72, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha, descoperă adevărul despre moartea lui Hunkar

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.