Celebrul Keremcem, apariție spectaculoasă alături de o femeie misterioasă! Iată cât de transformat este îndrăgitul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 feb 2022, 18:56
actori turci Foto(6)

Keremcem, un actor complet

Sursa: Instagram Keremcem

Renumitul actor și cântăreț Keremcem nu se dezminte, ci continuă să fie același Don Juan!

Anii au trecut iar celebrul actor și cântăreț Keremcem s-a schimbat radical. La cei 44 de ani, îndrăgitul actor se bucură încă de admirația și respectul publicului. Deși pandemia l-a afectat în ambele domenii, Keremcem a continuat să compună în propriul lui studio, însă a luat o lungă pauză din lumina reflectoarelor de pe platourile de filmare.

Keremcem, apariție spectaculoasă alături de o femeie misterioasă!

Keremcem s-a născut în anul 1977 în orașul Milas, din Turcia, într-o familie înstărită, care l-a sprijinit mereu în tot ceea ce a realizat de-a lungul timpului atât în carieră cât și în viață personală. Peste ani, în ciuda faptului că își dorea să devină un actor celebru, Keremcem a decis să urmeze Facultatea de Relații Internaționale, în cadrul Universității Ege, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2003.

În paralel acesta a continuat însă să se dedice muzicii și a compus primele sale melodii, iar în anul 2004 a ralizat și primul album muzical. Un an mai târziu, Keremcem a fost cooptat să joace în primul lui serial de televiziune, Kerem İle Aslı, care i-a adus și primul pas către carieră de actor. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale de excepție care i-au adus mari satisfacții pe plan profesional.


Publicul din România l-a cunoscut în serialul Bahar: Viață furată, difuzat la Kanal D, în anul 2015, iar în anul 2019 acesta a revenit în serialul Dragoste și secrete.

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", prima iesire in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus! Iata cum a fost surprins alaturi de noua sa iubita!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii serialelor turcești cunosc deja faptul că îndrăgitul actor Keremcem este renumit și pentru viață să boemă și tumultoasă. Acesta a avut o căsnicie eșuată cu actrița Sevda Guven și apoi multe relațîi care nu au funcționat și i-au adus multe dezamăgiri.

De curând, Keremcem a fost zărit de paparazzi din Turcia, într-un restaurant, în timp ce se află la o masă alături de o prezența feminină misterioasă.

La un moment dat jurnaliștii l-au surprins când noua sa prietena îi prindea părul, căci celebrul actor are părul mai lung de ceva vreme, după ce a decis să recurgă la un look mai sălbatic. Se pare ca frumoasa bruneta era de fapt Gazal, cea pe care a prezentat-o jurnalistilor anul trecut drept iubita sa. 

Citeste si: La mulți ani, Keremcem! Protagonistul serialului "Dragoste și secrete", schimbare uluitoare de look!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.