Cristina Cioran, cerută zilnic de soție de tatăl fiicei ei, Alexandru Dobrescu! Iată când au stabilit data nunții lor și a botezului micuței Ema!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2022, 08:30

Cristina Cioran, o mamica fericita si implinita

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgita actriță Cristina Cioran este o femeie și o mămică fericită și împlinită, de când a venit pe lume fiica sa, Ema!

Cristina Cioran și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, sunt cei mai fericiți și împliniți părinți de când în viață lor a apărut micuța Ema, o minune de fetiță, care le-a adus multă bucurie și armonie în familie. În prezent, cei doi părinți se gândesc serios să își oficializeze relația printr-o căsătorie și se pregătesc de asemenea și de botezul fiicei lor.

Cristina Cioran, cerută zilnic de soție de tatăl fiicei ei, Alexandru Dobrescu!

Invitată în platoul Teo Show, Cristina Cioran a vorbit despre cât de mult i s-a schimbat viața după nașterea fiicei sale, dar și despre viața sa de familie, alături de iubitul ei, cu care formează un cuplu de un an și jumătate.

Proaspăta mămică a declarat că nu și-a alăptat bebelușul deoarece micuța Ema a stat mult timp la incubator, în jur de patru săptămâni, ceea ce a împiedicat alăptarea.

Pe de altă parte, Cristina Cioran a mărturisit că de curând, fetița sa, deși are doar șapte luni, a rostit primul cuvânt <<mama>> spre mare ei bucurie și împlinire.

Citeste si: Cristina Cioran a răbufnit după ce a fost criticată de internauți. De ce a mers, de fapt, la mare: "Să nu pic în depresie…"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vreau să va mărturisesc ceva! Nu eram singuri acasă, deci nu putem fi numiți duși cu capul, mai erau doi prieteni și a zis <<mama>>! Jur! Pe cuvânt! E adevărat că mă aștepta să vin cu biberonul, era în brațele unei prietene și atunci a zis!", a spus Cristina Cioran.

În ceea ce privește căsătoria, Cristina Cioran a recunoscut că nu ține neapărat să se întâmplă cât mai curând deoarece pentru ea actul în sine nu înseamnă mare lucru.

Însă cu toate acestea, iubitul ei continuă să o ceară de soție în fiecare zi. Cât despre botezul micuței Ema, celebra actrița a spus că ea și soțul ei planificasera totul însă ulterior au amânat fericitul eveniment în această primăvară.

Citeste si: Cristina Cioran a născut prematur, la 43 de ani. Primele declarații: „Rugați-vă pentru mine și pentru fetița mea”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.