Cine este și câți ani are Necdet, fratele lui Menekse din serialul Fiica ambasadorului! Iată cine este iubita celebrului actor Sami Aksu, în viața reală!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 feb 2022, 13:06
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(6)

Sami Aksu, in rolul Necdet din serialul Fiica ambasadorului

Sursa: Instagram Sami Aksu

Talentatul Sami Aksu, care a jucat rolul Necdet în serialul Fiica ambasadorului, se numără printre cei mai apreciați actori tineri din Turcia.

Sami Aksu are 34 de ani și o experiență de doar zece ani în domeniul actoriei, însă cu toate acestea a reușit încă de la primele sale apariții să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui deosebit și cu o carisma aparte. În ciuda faptului că nu se consideră un bărbat chipeș, Sami Aksu a dobândit rapid admirația publicului care l-a apreciat pentru uriașul talent dovedit atât în seriale de televiziune de excepție, cât și în filme de succes, în cei zece ani de activitate.

Publicul din Romania l-a cunoscut recent pe talentatul actor in serialul Fiica ambasadorului.

Cine este și câți ani are Necdet, fratele lui Menekse din serialul Fiica ambasadorului!

Sami Aksu s-a născut în anul 1988, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație aleasă și a crescut înconjurat de multă armonie și iubire. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc nativ încă din copilărie și l-au îndrumat să urmeze studiile în domeniul actoriei.

Astfel la vârsta majoratului Sami a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității din Istanbul.

Citeste si: Averea actorilor din serialele turcești. Cine sunt cel mai bine plătiți actori și cât câștigă pe episod

Ulterior a studiat și un program de Master în actorie. Tânărul actor Sami Aksu a primit primul rol într-un serial de televiziune în anul 2012, Aşk Kaç Beden Giyer? care i-a adus primul pas către carieră de succes de astăzi.

Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme de excepție, în care Sami a jucat magistral. Mai mult decât atât acesta a și regizat un film, İkinci Bahar, care de asemenea a fost bine primit de public. În anul 2019 talentatul actor a fost cooptată să joace în serialul Fiica ambasadorului, în care a interpretat magistral rolul Necdet, un tânăr delăsător și leneș, care era dispus sa faca orice pentru bani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Sami Aksu este un bărbat fericit și împlinit deoarece trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o tânăra superbă Ceren Özdemir, care lucrează în domeniul muzicii.

Îndrăgitul actor i-a făcut cunoștință cu mulți dintre colegii lui de breaslă în timpul filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului și au stabilit relații solide de prietenie.

Citeste si: Cine este și câți ani are carismaticul Loki din serialul Fiica ambasadorului! Iată ce bolid de lux conduce talentatul actor și cântăreț Furkan Aksoy, în viața reală 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.