Teroare în Kiev! Peste 10.000 de mitraliere au fost distribuite civililor. Bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, obligați să rămână în Ucraina

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 nov 2022, 06:55

Teroare în Kiev! Peste 10.000 de mitraliere le-au fost împărțite civililor

Sursa: PixaBay

Bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani li s-a interzis să plece din țară. Civililor le-au fost împărțite mitraliere.

Situație fără precedent în Ucraina, bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani sunt obligați rămână în țără  în cazul în care conflicul cu Rusia ia amploare. Peste 10.000 de mitraliere le-au fost date civililor din Kiev să se apere de rușii care au invadat teritoriul lor în urmă cu o zi.

Teroare în Kiev. Bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani li s-a interzis să plece din țară

Rusia a invadat Ucraina în cursul nopții de miercuri spre joi, iar din acel moment oamenii trăiesc într-o teroare continuă. Potrivit agenției de presă Russia Today, Moscova este de acord să negocieze capitularea Ucrainei, însă, până la noi decizii, bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani nu au voi să părăsească Ucraina.

Orașul Mariupol este una dintre cele mai afectate regiuni ucrainene de când rușii au declarat război Ucrainei.

Orașul este unul dintre cele mai mari porturi ucrainene de la Marea Azov, iar în cursul zilei de ieri s-a aflat sub un tir de rachete, fiind bombardat din toate părțire de armata rusă.

Sursa citată a mai precizat că Rusia este pregătită să negocieze capitularea Ucrainei, cu condiția ca aceasta să nu permită să fie adus armament pe teritoriul ei și să rămână neutră, să nu se alture NATO.

Citeste si: Papa Francisc a mers la Ambasada Rusiei pentru a discuta despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Este pentru prima oară când un papă merge la o ambasadă în timpul unui conflict

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Peste 10.000 de puști au fost distribuite civililor în Kiev

Starea de alertă s-a declanșat joi, 24 februarie, în Kiev. Ministerul de Interne al Ucrainei a distribuit peste 10.000 de puști automate locuitorilor din poză, informează NEXTA.

Mitralierele au fos distribuite civililor să  se apere de rușii care le-au invadat teritoriul și care avanează foarte rapid și care în curând ar putea ocupa Kievul.

Se pare că planul final a lui Putin ar fi să împartă Ucraina în două state, după modelul Germaniei de Germaniei de Vest și de Est sau al Coreei, de Nord și de Sud, relatează presa ucraineană. Rămâne de văzut dacă cele două țări vor ajunge la un consens sau războiul ca căpăta amploare.

Citeste si: LIVE UPDATE A doua zi de război în Ucraina. Vladimir Putin i-a spus lui Xi Jinping că este dispus să negocieze cu Ucraina