Un luptător LEGENDAR pleacă în Ucraina! A doborât de unul singur peste 140 de tancuri, în Siria

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 27 feb 2022, 20:46

Cine este Suheil al-Hammoud  

Sursa: @suheilhammoud/Twitter

Rebelul sirian Suheil al-Hammoud, cunoscut sub numele de „Abu Al Taw”, care ar fi distrus peste 140 de tancuri în războiul civil sirian, a dezvăluit că vrea să se alăture luptei din Ucraina

Un luptător legendar din Siria, care „a distrus peste 140” de tancuri, s-a oferit să ajute Ucraina să lupte împotriva invaziei ruse, scrie metro.co.uk.

Citeste si: Motivul șocant pentru care Putin și-a injectat Botox. Strategia la care nimeni nu se gândea. Ce legătură cu invazia Ucrainei

Cine este Suheil al-Hammoud  

Suheil al-Hammoud și-a câștigat notorietatea în timpul războiului civil sirian când a folosit rachete antitanc americane pentru a distruge tancurile lui Assad.

Citeste si: Live update: Decizie de ultim moment! Volodemir Zelenski a acceptat negocierea cu Rusia. Unde se va desfășura întâlnirea

Rebelul Armatei Libere Siriene a postat pe Twitter sprijinul său pentru rezistenții ucraineni și a întrebat cum poate ajuta, după cum relatează Daily Star.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sâmbătă, 26 februarie, acesta a scris pe Twitter:" Cum pot să merg în Ucraina și să lupt alături de armata ucraineană. Există vreo cale? Sunt gata". Militantul ar ajuta, fără îndoială, în luptele de pe teren, deoarece abilitățile lui de luptă sunt cu adevărat impresionante.

Citeste si: Cine este miliardarul japonez care i-a trimis o scrisoare lui Zelenski. Acesta îl anunță că donează aproape 8 milioane de euro Ucrainei

Ce se întâmplă în Ucraina

Ucraina, măcinată de război înființează o legiune „internațională” pentru voluntari din întreaga lume. Așadar, Suheil al-Hammoud se poate alătura fără probleme armatei ucrainene pentru a combate atacurile rușilor. 

Într-o declarație transmisă de la Kiev, după trei zile de lupte, președintele Volodimyr Zelensky a cerut oamenilor din întreaga lume să se ofere voluntar pentru a apăra suveranitatea ucraineană împotriva invadatorilor ruși.

Citeste si: LIVE UPDATE A patra zi de razboi în Ucraina: Vladimir Putin își pune în alertă arsenalul nuclear! Ucraina, negocieri cu Rusia în Belarus/ Rusia a pierdut până acum 4.300 de soldați

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.