O femeie din Ucraina a murit după ce a ajuns pe teritoriul României. Care este motivul decesului ucrainencei

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 nov 2022, 05:00

O femeie din Ucraina a murit după ce a ajuns pe teritoriul României. Care este motivul decesului ucrainencei

Sursa: Facebook

O ucraineancă în vârstă de 48 de ani a decedat la puțin timp după ce a ajuns în România. Femeia s-a stins din viață la un cămin de studenți din Galați. Femeia s-ar fi confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

ucraineancă în vârstă de 84 de ani s-a stins din viață  la scurt timp după ce a ajuns pe teritoriul României. Femeia și-a găsit sfârșitul într-un un cămin de studenți din Galați. Rudele femeii au fost anunțate că aceasta s-ar fi confruntat cu mai multe probleme medicale.

O ucraineancă în vârstă de 84 de ani a murit după ce a ajuns în România

Conform primelor informații, femeia se confrunta cu mai multe afecțiuni medicale și se afla sub supravegherea atentă a medicilor. Ucraineanca a decedat în urma unui stop cardio-respirator, în noaptea de duminică spre luni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Câți bani va câștiga fiecare soldat ucrainean care luptă pentru țara lui! Zelenski: "E cea mai importantă meserie"

Femeia se afla la unul dintre căminele puse la dispoziție de Universitate, în Galați. Femeia ajunsese în România și era alături de rudele ei. Oamenii legii au fost sesizați printr-un apel la numărul de urgențe 112 cu privire la decesul femeii.

Ucraineanca în vârstă de 84 de ani s-ar fi confruntat cu mai multe probleme de sănătate

Medicii au intervenit la fața locului pentru a-i acorda femeii prim-ajutorul. Cu toate că medicii au făcut tot ce era posibil pentru a salva viața femeii din ghearele morții, după o oră în care au fost efectuate manevre de resuscitare, a fost declarat, din păcate, decesul ucrainencei.

Citeste si: Aproape 5.000 de soldați ruși refuză să meargă pe frontul ucrainean! Vladimir Putin este trădat de cetățenii țării lui

Când medicii au ajuns la fața locului, rudele femeii le-au spus că aceasta se confrunta cu mai multe probleme de sănătate.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.