Volodimir Zelenski este urmărit de grupul Wagner! Cine sunt mercenarii care vor să îl asasineze pe președintele Ucrainei

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 nov 2022, 07:10

Volodimir Zelenski este urmărit de grupul Wagner! Cine sunt mercenarii care vor să îl asasineze pe președintele Ucrainei

Sursa: Instagram Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski a transmis că este urmărit de grupul Wagner. Un număr de 400 de mercenari ruși sunt pe urmele președintelui ucrainean pentru a-l asasina, în plin război deschis de Vladimir Putin în Ucraina.

Volodimir Zelenski  ar fi avertizat că este urmărit de mercenarii ruși din grupul Wagner. Aceștia au fost trimiși în Ucraina pentru a-l asasina pe președinte.

Volodimir Zelenski este urmărit de mercenari! Ce este grupul Wagner și de ce vor să-l asasineze pe liderul Ucrainei

Mercenarii ruși care au fost trimiși să îl asasineze pe Volodimir Zelenski fac parte din grupul Wagner.

Acești militari sunt bine antrenați și au participat la cele mai grele misiuni din lume. Mercenarii ruși au intervenit în situații limită, în Repulica Centrafricană, Siria și Libia.

Citeste si: Președintele Ucrainei eliberează prizonieri cu experiență militară. Ucrainenii din închisori vor lupta în cele mai fierbinți puncte ale războiului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Grupul Wagner este cunoscut pentru intervențiile brutale pe care le-a avut la nivel mondial. Membrii grupului nu au fost până acum „demascați” și nu există dovezi clare despre participarea lor în diferite situații extreme, chiar dacă presa a vorbit despre acest subiect de mai multe ori.

Mercenarii îl urmăresc pe Volodimir Zelenski pentru a-l asasina

Cu toate că ar exista dovezi că grupul Wagner a fost trimis să-l asasineze pe Volodimir Zelenski, Moscova a infirmat acest lucru de fiecare dată, spunând că nu ar avea legături cu mercenarii ruși.

Până acum, informațiile nu au fost confirmate, dar guvernul din Ucraina a început o operațiune de 36 de ore de verificare a orașelor, după ce s-ar fi aflat despre misiunea de asasinare a președintelui ucrainean de către grupului Wagner.

Citeste si: Ministerul Afacerilor Externe cere românilor să părăsească Rusia: „Situația regională de securitate rămâne extrem de tensionată”

Președintele din Ucraina, Volodimir Zelenski, a acceptat să negocieze pacea cu Rusia, în Belarus.

Președintele speră că războiul va lua sfârșit, iar oamenii vor primi pacea cuvenită.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.