Unde se află Putin în plin război cu Ucraina: "E o certitudine 100%"

Autor: Andrei Ionescu

Vladimir Putin

Sursa: Facebook Vladimir Putin

Un consilier din Ministerul de Interne de la Kiev spune că știe cu exactitate unde se află Vladimir Putin de când a declanșat războiul cu Ucraina.

Vadim Denisenko, consilier în Ministerul de Interne de la Kiev, susţine că există dovezi că Vladimir Putin se află în acest moment într-un buncăr din Ural. Denisenko declară că Putin este acolo de când a declanșat războiul în Ucraina.

„Putin se află în buncărul său din Ural pentru a cincea zi consecutiv. Este o certitudine 100%. Acest lucru este confirmat atât de colegi de-ai noștri ruși – analiști, jurnaliști etc.,

cât și de anumite informații de la unele instituţii”, a declarat Vadim Denisenko.

Denisenko susține că Putin s-ar teme de anturajul său în această perioadă. „Ultimii doi ani i-a petrecut într-un buncăr pentru că îi era frică să nu fie infectat cu mortalul coronavirus. Acum are o nouă paranoia. Realizând că aventura cu războiul ucrainean nu îi mai merge, Putin, fiind un paranoic, începe să se ascundă și să se teamă de absolut tot”, a mai declarat Denisenko.

Vladimir Putin ar fi foarte supărat că invazia împotriva Ucrainei nu merge așa cum se aștepta. Putin s-ar fi așteptat ca operațiunea militară pe care a ordonat-o în Ucraina să dureze maxim 4 zile, iar războiul se află astăzi în ziua a cincea și Rusia nu deține controlul niciunui oraș mare din Ucraina.

Citeste si: Garry Kasparov știe următoarea mișcare a lui Putin în războiul cu Ucraina! Avertisment alarmant: "Nu-i pasă!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vladimir Putin acuză conducerea Ucrainei de "neonazism"

Vladimir Putin a oferit ca argumente atunci când a decis invadarea Ucrainei faptul că cei din conducerea țării vecine ar fi "neonaziști". De altfel, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este evreu, bunicul său a luptat în Al Doilea Război Mondial contra Germaniei naziste. Totodată, toți frații bunicului lui Zelenski au murit în Holocaust.

Putin a denunțat și un așa-zis "genocid" pe care conducerea ucraineană l-ar fi comis în regiunile separatiste din estul Ucrainei.

„Oamenii din republicile din Donbas au cerut Rusiei ajutor. În acest sens, am decis derularea unei operațiuni militare speciale. Scopul ei este de a proteja oamenii care au fost ținta abuzurilor, genocidului din partea regimului de la Kiev timp de opt ani, și în acest scop vom face eforturi pentru demilitarizarea și denazificarea Ucrainei, dar și aducerea în fața justiției a celor care au comis numeroase crime sângeroase împotriva civililor, inclusiv cetățeni si Rusiei”,

spunea Vladimir Putin în discursul în care anunța decizia invaziei ruse în Ucraina, potrivit agenției Tass.

Citeste si: „Putin ne obligă să mințim și ne pune în pericol”! Ce mesaje șocante au apărut pe site-ul agenției de presă ruse

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.