Cum și-a mințit Putin armata. Dialogul dintre ucraineni şi un rus capturat

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 01 mar 2022, 12:53

Cum și-a mințit Putin armata.

Sursa: PixaBay

Ce i-a minţit Vladimir Putin pe soldaţii ruşi, când i-a trimis în Ucraina? Dialogul halucinant dintre ucraineni şi un rus capturat.

Un rus capturat de către ucraineni a dezvălui faptul că soldații ruși au fost mințiți de către Vladimir Putin. Ce i-a mințit Vladimir Putin când i-a trimis în Ucraina?

Citeste si: Mesajul lui Steven Seagal după ce ar fi apărut imagini cu actorul în mijlocul forțelor speciale ruse trimise Ucraina

Citeste si: Atac cu rachete la 15 km de granița cu România: „A avut loc un atac cu rachete asupra unei unități militare”

Cum și-a mințit Putin armata

Sâmbătă, 26 februaie, o mașină a armatei ruse a fost vandalizată, iar cei patru soldați au fost dezarmați și capturați de civili.

Unul dintre soldații rusi a dezvăluit că au fost trimiși de către liderul de la Kremlin în Ucraina, însă fară să știe că urmează să înceapă un război. Armata rusă știa că participă doar pentru execiții.

Citeste si: LIVE UPDATE A șasea zi de război. Decizie radicală a Ungariei. Nu va permite tranzitul de arme letale pe teritoriul său către Ucraina

Așadar, soldatul rus a admis, practic, că a fost mințit de președintele Rusiei  Vladimir Putin. Soldatul, foarte speriat, a precizat că el și camarazii săi au primit, inițial, ca sarcină doar să se plimbe prin Ucraina, în niciun caz să pornească războiul cum s-a întâmplat în cele din urmă, potrivit cancan.ro.

Dialogul halucinant dintre ucraineni şi un rus capturat

În continuare, vă prezentăm dialogul halucinant dintre ucrainei și un rus capturat.

– De ce ai venit?

– Nu știu!

– Adică, nu știi?

– Eu am venit în Rusia la exerciții.

– Care Rusie?

– La exerciții.

– Tu știi unde te afli?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

– Da!

– De ce ai venit în Ucraina?

– Eu nu am vrut în Ucraina.

– Dar cum ai ajuns aici?

– Pe mine m-au trimis la exerciții și atât.

– Ce sarcini au fost?

– Sarcini?

– Sarcini.

– Doar să ne plimbăm prin Ucraina și atât. Alte sarcini nu am avut.

– Să vă plimbați în jurul graniței?

– Exact.

– De ce ați intrat în oraș?

– Eu nu știu.

Soldații ruși s-au predat

Un pluton de soldați ruși s-a predat armatei din Ucraina. Aceștia susțin că nu știau că au fost trimiși să ucidă, potrivit armatei ucrainene.

„Ocupanții ruși, întâmpinând o opoziție totală din partea apărătorilor ucraineni, s-au predat.  Un întreg pluton de recunoaștere al Brigăzii 74 s-a predat lângă Cernihiv”, notează Comandatului șef al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Citeste si: Ce primesc militarii ruși dacă se predau. Oferta făcută de Ministerul Apărării din Ucraina: „Le dăm șansa soldaților ruși să facă o alegere”

Într-o declarație difuzată joi după-amiază, comandantul plutonului ar fi susținut că a aflat despre invazie abia miercuri și că a crezut că se vor întoarce acasă.

„Nimeni nu credea că vom ucide. Nu aveam de gând să ne luptăm, adunam informații”, a spus militarul rus, citat de pagina de Facebook a Comandatului șef al Forțelor Armate ale Ucrainei.