Rusia se pregăteşte să lanseze o operaţiune de informare la scară largă împotriva Ucrainei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 mar 2022, 16:20

Rusia se pregăteşte să lanseze o „operaţiune psihologică şi de informare la scară largă” împotriva Ucrainei

Rusia se pregăteşte să lanseze o „operaţiune psihologică şi de informare la scară largă” împotriva Ucrainei, a declarat, marţi, ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, conform CNN.

Scopul său este să dezbine rezistenţa ucrainenilor şi a armatei ucrainene cu ajutorul minciunilor”, a precizat Reznikov.

Potrivit ministrului Apărării al Ucrainei, Rusia a plănuit să creeze „probleme de comunicare” şi să inventeze minciuni potrivit cărora liderii militari şi politici ai Ucrainei „au fost de acord să se predea” Forţelor Ruse.

Ca o 'confirmare' a acestui fapt, vor fi răspândite documente false – despre care se pretinde că ar fi fost semnate – precum şi videoclipuri false editate”,

a adăugat oficialul ucrainean.

"Asta e o minciună. Acest lucru nu se va întâmpla. Nu va fi nicio predare! Doar victorie”, a mai subliniat el. sursa( news.ro)

Vladimir Putin ar fi folosit deja bomba hiperbarica in timpul invaziei Ucrainei, a dezvaluit un ambasador. Ambasadorul ucrainean Oksana Markarova in SUA a declarat ca liderul de la Kremlin a folosit deja devastatoarea bomba care este interzisa prin conventia de la geneva in timpul raidului aerian: "Au folosit deja bomba cu vacuum care este interzisa prin conventia de la

Geneva. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Luiza Rozova, fiica secretă în vârstă de 18 ani a lui Vladimir Putin! Mesajele de furie la adresa ei pe rețelele de socializare

Rusia ar fi lansat asupra Ucrainei bomba cu vid

🇺🇦🚨🇷🇺War Day 6

Multiple Russian TOS-1A 24-barrel thermobaric multiple rocket launcher attacking Ukrainian positions.
#Ukraine #Russia #Kyiv #nato #AirForce pic.twitter.com/fgFYiJ5Fbr

— Beth Boykins (@BethBoykins22) March 1, 2022

Oficialii occidentali s-au temut ca Moscova va lansa astfel de arme daca asaltul asupra fostului stat sovietic va esua. Pe retelele de socializare au aparut filmulete a ceea ce se crede a fi bomba cu vid.