INTERVIU EXCLUSIV cu Ruxi! Roast-ul-bombă pe care câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7 s-a abținut să-l spuna in cadrul competiției

Autor: Alice Popescu

Ruxi, interviu exclusiv dupa Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Ruxi, astigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities sezonul 7, si-a permis sa faca un roast despre tot ce s-a intamplat in cadrul competitiei de stil.

Ai avut un moment spre finalul BAS cand ai dat frau liber emotiilor si ai inceput sa plangi, lucru rar intalnit in ce te priveste. Cand a mai plans in hohote copilul Ruxi, femeia Ruxi sau castigatoarea BAS sez 7?

Ruxi: Eu plang mai ales cand am emotii foarte mari, nu din orice. Nu incerc sa-mi tin emotiile, dar imi dau lacrimile cand este vorba despre animale sau batrani in suferinta.

Sunt, desigur, si momente care ma rascolesc.

Ruxi despre cea mai importanta fiinta din viata ei despre momentele de slabiciune

Citeste si: EXCLUSIV! De ce Sensy nu își arată niciodată soțul. Dezvăluiri exclusive despre nuntă

Cum a fost copilaria ta? Unde ti-ai petrecut-o? Ce iti placea cel mai mult sa faci cand erai mica?

Ruxi: Am avut o copilarie clasica, la tara. Acolo era locul meu preferat, imi placea sa stau afara de dimineata pana seara si sa ma joc. Cel mai mult imi placea sa ne jucam de-a v-ati ascunselea, sau tupu cum se zice la noi.

Ai spus ca ai fi plans in Finala daca bunica ta ar fi fost langa tine.

Cum descrii relatia pe care o ai cu ea? Ea este cea de care te simti cea mai apropiata?

Citeste si: EXCLUSIV! De ce nu își găsește Ruxi iubit. Câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrties are o cerință aparte când vine vorba de bărbați

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi: Buni este persoana care m-a crescut de mica si care ne-a oferit totul nepotilor. Se punea pe ea pe ultimul loc mereu, desi ma nu imi placea ca face asta. Este omul care mereu a vrut sa-mi fie bine in cel mai sincer mod. Toti avem o conexiune speciala cu bunicii, poate sunt chiar mai importanti decat parintii.

Ai dezvaluit printre lacrimi ca cea mai mare dorinta a ta a fost ca dintotdeauna sa faci arta, sa faci haine, insa in societatea post comunista, nu se punea accentul pe

o astfel de directie. Cine din familia ta nu a fost de acord sa urmezi o cariera in moda?

Ce a oprit-o pe Ruxi de a nu isi urma visul inca din copilarie

Ruxi: Cand eram eu copil nu te intreba nimeni ce vrei sa faci si nu erai incurajat, daca aveai un anumit talent, sa iti urmezi visul.

Am crescut auzind vorba aia celebra "bucura-te ca ai ce manca". Parintii mei mi-au spus mereu ca trebuie sa merg la facultate ca sa am bani, erau altele “prioritatile”.

Care este relatia ta cu mama, sora si fratele tau? Ce si-au dorit parintii tai sa faci in viata

Ruxi: Cred ca nu-si doreau sa fiu ceva anume. Parintii mei nu sunt diferiti de alti parinti care doresc pentru copiii lor un trai bun, sa aiba un loc de munca bine platit. Am o relatie buna cu familia mea, nu suntem genul care sa fim impreuna tot timpul si nici nu ne sunam zilnic, dar suntem apropiati.

Esti un bun comediant. In incheiere, fa, te rog un roast dedicat competitiei Bas, asa cum ai vazut tu totul

Ruxi: "Bravo, ai stil!" sezonul 7, sau primul sezon din "Bravo...ai de viata mea ce stil nu ai!". Stii care e asemanarea intre "Bravo, ai stil!" sezonul 7 si covid? Amandoua nu au gust! La "Bravo, ai stil!" sezonul 7 s-a avut stil cum am eu tate! Monstrii de sub pat sperie copiii cu tinutele "Bravo, ai stil!" sezpnul 7.