Carmen, fiica lui Adi Minune, secretul cu care și-a bulversat sora: "Am venit și i-am spus că este adoptată!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 dec 2022, 03:40

Carmen Simionescu despre secretul pe care i l-a ascuns surorii ei

Sursa: Captură YouTube

Carmen Simionescu, fiica cea mare a cantaretului Adi Minune, a facut una din cele mai uluitoare dezvaluiri despre sora ei.

Printre primele dati cand s-au strans toti la o masa pentru a povesti din viata lor de familie, copiii lui Adi Minune au impartasit povesti de suflet, uneori printre lacrimi, alteori razand in cadrul emisiunii online "Fita cu Adita" dinfuzata pe canalul de Youtube.

Citeste si: Cum a dezvăluit Zarug mamei ca are o altă orientare sexuală: "Vrem nu vrem, a-ți face coming-out-ul este totuși o traumă"

Carmen Simionescu, dezvaluiri despre sora ei, Adriana

Fiica cea mare a indragitului cantaret de petrecere a dezvaluit faptul ca intr-un moment de furie pe sora ei mai mica, Adriana, a venit de la scoala spunandu-i un lucru destul de socant: "Mama si sora-mea se certau groaznic. Am intrat pe usa, mi-am aruncat ghizdanu si i-am zis. Ce te chinui, mai, mama cu ea, zi-i adevarul odata ca e adoptata si ca nu e a noastra!"

Adriana:" A fost usor diabolica! Omul asta de langa mine mi-a spus ca sunt adoptata. Si mama, ca sa intelegi, pentru ca eu cand eram mica, eram foarte rea si artagoasa, ea mi-a raspuns ca da. I-a tinut partea. I-a facut jocul. Eu ramaneam mereu pe dinafara. Ea avea voie sa iasa. Eu nu am avut voie mess, Facebook. Noi ne mai santajam."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIV! Bianca Comănici a dormit o noapte întreagă cu hârtie în cap: "Nu mi-a trecut prin minte că nu o să mai am par după!"

Cum a reactionat Adi Minune cand a vazut ce i-au facut Carmen si mama ei, Adrianei

Carmen: "Eu eram cea mare, treceam prin chestii atunci! Ei sunt niste copii buni, m-au ascultat de fiecare data.

Ei stiau ce fac ai mei. Intre mine si Adriana sunt 5 ani si intre mine si Adrian 7 ani."

Adriana: "Eu incepeam sa scriu in jurnal si deja aveam asta in cap. Mi-a gasit jurnalul si i l-a aratat lui tata. Si tata a zis: "Ce-i asta, mai!" Pana la urma asta e, sunteti nu sunteti ai mei."