Bucurie mare în lumea artiștilor români! Pepe va deveni tată pentru a treia oară, de data aceasta, de băiat

Autor: Lavinia Medrea

Bucurie mare în lumea artiștilor români! Pepe va deveni tată pentru a treia oară, de data aceasta, de băiat

Sursa: Instagram Pepe

Pepe este în al nouălea cer după ce a aflat că iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată și îi va oferi un băiețel. Anunțul bucurător a fost făcut chiar de artist pe scenă, în timpul unui concert, iar fanii au împărtășit emoțiile și trăirile cântărețului împreună.

Pentru majoritatea oamenilor, data de 1 Martie a reprezentat venirea primăverii, dar pentru Pepe și fanii lui, reprezintă o zi cu totul și cu totul deosebită. În timpul unui concert, artistul a anunțat chiar pe scenă că urmează să devină tată de băiat! Iubita cântărețului, Y asmine Ody, ar fi însărcinată în șapte luni, dar a reușit cu brio să stea departe de ochii curioșilor, astfel că fiul ei și al lui Pepe urmează să vină pe lume în două luni.

Pepe devine tată pentru a treia oară. Artistul va avea băiat, în sfârșit

Pepe și-a anunțat fanii că va deveni tată pentru a treia oară chiar pe scenă, în timpul unui concert. De asemenea, artistul a mai precizat că a păstrat acest secret față de toți, mai puțin de familia lui. 

Citeste si: Raluca Pastramă iubește din nou! Cine este noul iubit al brunetei. FOTO

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În timp ce a făcut anunțul, Pepe era vizibil emoționat, apoi, artistul le-a invitat pe fiicele lui în fața publicului, după care a spus că va avea un fiu. Iubita artistului a privit tot momentul cu lacrimi de bucurie în ochi.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare.

Voi fi tătic și voi avea un băiețel”,  a fost anunțul făcut de Pepe, pe scenă.

Citeste si: Pepe este de domeniul trecutului! Raluca Pastramă, sărut pătimaș cu noul iubit. Cine este noul partener

După două căsnicii care nu au rezistat cu brio, Pepe pare că și-a regăsit linștea și fericirea. Artistul a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu și cu Raluca Pastramă, iar din căsnicia cu Raluca au rezultat două fetițe: Maria, în vârstă de 8 ani, și Rosa, în vârstă de 5 ani.

Acum, artistul urmează să aibă și un moștenitor de sex masculin. Pepe și Yasmine Ody și-au dorit foarte mult să devină părinți și, iată că, visul lor a fost îndeplinit de fiul care urmează să vină pe lume în două luni.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.