Prețurile la carburanți au ajuns la praguri exagerate! Dan Negru: „Un plin de 50 L costă 353 lei. Un zbor până-n Dubai e mai ieftin, 219 lei”

Autor: Lavinia Medrea

Prețurile carburanților din România au atins valori exagerate, care conduc România într-o direcție de criză. Benzina și motorina au ajuns să fie un lux pentru șoferi, lucru susținut inclusiv de Dan Negru.

În ziua de astăzi, prețul motorinei standard a ajuns la aproape 7 lei/litru, iar benzina a depășit deja această valoare prag. Potrivit analiștilor, urmează să ajungem la un preț de 8 lei/litru.

Prețurile la carburanți sufocă șoferii! Dan Negru compară prețul unui plin de 50 de litri cu un zbor în Dubai

La acest moment, la cele mai „luxoase” benzinării din Capitală, motorina se vinde cu 6,96 lei/litru, și nu există speranțe că prețurile vor fi reudse.

Un plin de benzină a ajuns să coste o avere, lucru care este resimțit de toți românii care dețin mașini și care trebuie să le conducă zilnic pentru a-și face treburile.

Citeste si: PSD propune scăderea la jumătate a accizelor la carburanți. Marcel Ciolacu: "Va avea un efect benefic"

Într-o postare pe Instagram, Dan Negru, noul prezentator de la Kanal D, le-a prezentat urmăritorilor săi cât l-a costat să facă un plin de 50 de litri.

Comparativ cu un zbor până în Dubai sau AbuDhabi de Paște, care costă 219 lei, un plin al mașinii costă aproape dublu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Dan Negru, imagine emoționantă chiar de ziua lui de naștere! Cați ani a împlinit regele audiențelor și ce mesaj a postat pe Instagram

„Un plin de 50 L costă 353 lei.  Un zbor până-n Dubai/AbuDhabi, de Paște, e mai ieftin: 219 lei. Comparație de tipul bate șaua să priceapă iapa. Pricepe?”, a fost mesajul transmis de Dan Negru pe Instagram, alături de o fotografie în care arată cât carburant a alimentat și cât de mult l-a costat.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.