Un tanc rusesc a fost scos la vânzare de ucraineni. Cu cât se vinde un vehicul de luptă pe eBay

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 dec 2022, 05:15

Tanc rusesc, scos la vânzare de ucraineni. Cu cât se vinde un vehicul de luptă pe eBay

Sursa: PixaBay

Războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei a stârnit panică în toată lumea, însă, ucraineni nu stau deloc pe loc și s-au gândit să facă bani frumoși pe fondul atacurilor lansate de Putin. Aceștia au furat mai multe tancuri rusești și le-au scos la vânzare. Cu cât se vinde un vehicul de luptă pe eBay?

Este a opta zi de război în Ucraina, iar bombardamentele continuă. Armata rusă nu dă semne că se va opri prea curând. Sătui până peste cap de acțiunile Rusiei, de teama pe care au instalat-o în rândul oamenilor și de distrugerile provocate, ucrainenii cu sânge rece în vene au furat tancurile rusești și le-au pus la vânzare pe eBay, potrivit spynews.ro. Astfel de imagini cu vehicule de luptă ”capturate” de oameni au tot circulat în ultima vreme pe rețelele de socializare.

Citeste si: "Putin este dependent de steroizi!" Declarația pentru BBC despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin

Tancurile rusești furate de ucraineni, scoase la vânzare. Cu cât se vinde un vehicul de luptă pe eBay

Tancurile rusești au fost puse la vânzare, după ce toată lumea se întreba ce fac oamenii cu ele după ce le-au furat.

Prețul unui astfel de vehicul de luptă este de GBP 1,380.00, echivalentul a 8,237.36 de lei, potrivit sursei citate. Din nefericire, chiar dacă au fost ”capturate” din țara vecină, românii nu le pot comanda.

Oamenii pot plasa comanda pentru tancuri, iar transportul este inclus. Potențialii clienți pot plăti suma cerută prin intermediul cardului bancar.

Citeste si: LIVE UPDATE A opta zi de război. MApN exclude orice conexiune între situația din Ucraina și tragedia aviatică din Constanța

Ucraineni fac bani de pe urma războiului

 Potrivit sursei citate, toți cei care se gândesc să achiziționeze un tanc rusesc trebuie să ia la cunoștință că vehiculul de luptă nu poate fi returnat. Anunțul de vânzare a fost publicat în urmă cu aproape șapte zile, iar 141 de persoane l-au adăugat în lista de dorințe.

Locuitorii din Ucraina furmă tancurile armatei ruse și plănuiesc să se îmbogățească de pe urma războiului lansat de liderul de la Kremlin pe teritoriul lor.

Suma cerută pentru un astfel de vehicul este colosală.

Citeste si: "Putin este dependent de steroizi!" Declarația pentru BBC despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin

 

 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”