Cine sunt actorii care fac parte din distribuția serialului „Fiica ambasadorului” de pe Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 dec 2022, 07:40
neslihan atagul  Foto(6)

Nesihan Atagul, una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia

Sursa: Captură KANAL D

Serialul Fiica ambasadorului aduce în atenția publicului, o distribuție de excepție, formată din actori renumiți și apreciați în Turcia.

Producția turcească Fiica ambasadorului a captivat publicul cu povestea impresionantă de iubire imposibilă dintre cei doi carimsatici protagoniști, Nare și Sancar, care lupta pentru relația lor și se confruntă cu multe obstacole. Trăirile și momentele fascinante sunt puse în scenă de actori renumiți pentru talentul lor desăvârșit și foarte apreciați în Turcia și peste hotare.

Distribuția serialului „Fiica ambasadorului”: Cine sunt talentații actori din spatele personajelor captivante

Îndrăgitul serial Fiica ambasadorului a surprins plăcut telespectatorii încă de la primele episoade cu decoruri inedite, locații de poveste, situații impresionante, însă și cu o distribuție de excepție alcătuită din actori renumiți și extrem de talentați, care pun în scenă magistral situații și momente palpitante și emoționante, care rămân memorabile pentru public.

Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului

Frumoasă actrița Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, a devenit cunoscută publicului din România încă din anul 2014 în distribuția serialului Un destin la răscruce, în care a jucat alături de Kadir Dogulu, actorul

de care s-a îndrăgostit iremediabil și la scurt timp s-au și căsătorit. În anul 2017 celebra actrița Neslihan Atagul a revenit pe micile ecrane cu un nou rol de excepție la Kanal D, în serialul Dragoste infinită, în care a jucat alături de renumitul Burak Ozcivit. În prezent superbă actrița se pregătește de o revenire în forță pe platourile de filmare, după o absența de circa un an din lumina reflectoarelor.
Presă din Turcia a scris că această ar urmă să joace rolul principal în ecranizarea unui român celebru, Gecenin ucunda (La capătul nopții), scris de Peride Celal.

Citeste si: Celebrul actor turc Engin Akyürek, mesaj tulburător în contextul declanșării războiului dintre Rusia și Ucraina! "Războiul este ca un monstru care stă deasupra oamenilor"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Engin Akyürek, actorul care da viață personajului Sancar

Îndrăgitul actor Engin Akyürek face parte din elită actorilor turci admirați și adulati de publicul din Turcia și nu numai. Acesta are 40 de ani și aproape două decenii de experiență pe platourile de filmare, timp în care a jucat multe roluri dificile și memorabile în seriale și filme de mare succes, care i-au adus un renumi internațional.

În ultimii ani, celebrul actor Engin Akyürek s-a orientat și către o altă mare pasiune a să și a început să scrie române, bucurându-se și pe această nișă de succes. Dincolo de viață profesională, Engin este recunoscut pentru faptul că urăște să își expună viață personală în public și preferă să capteze atenția publicului doar cu reușitele lui profesionale, de care este foarte mândru. De curând, Engin Akyürek a participat la o conferință UNICEF, în cadrul căreia a ținut să sublinieze că nu este deloc de acord cu ceea ce se întâmplă în lume în acest moment, făcând referire la războiul
declanșat de Rusia împotriva Ucrainei.

Gonca Cilasun, actrița care joacă rolul Halise în serialul Fiica ambasadorului

Celebra Gonca Cilasun (56 de ani) reprezintă o figura marcantă pentru cinematografia Turciei, datorită numeroaselor roluri magistral interpretate de-a lungul carierei sale în seriale și filme artistice excepționale.
Publicul din România a urmărit-o pe renumită actrița încă din anul 2017, când a jucat în distribuția serialului Kosem, iar apoi această a revenit în anul 2021, în producția La răscruce. În prezent această a cucerit din nou telespectatorii cu rolul Halise, mama protagonistului Sancar, în serialul Fiica ambasadorului. Dincolo de platourile de filmare, actrița Gonca Cilasun este o femeie nonconformistă care nu ține cont de părerile celor din jur, ci își urmează propriile principii și ideii. Această trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un celebru cântăreț turc, Engin Hizarci, mai tânăr cu zece ani decât ea.

Citeste si: Nare, decizie devastatoare! Cum va reacționa Sancar și ce se va întâmpla aflați luni, 7 martie, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

Uraz Kaygılaroğlu, în rolul lui Gediz în serialul Fiica ambasadorului

Celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu a ajuns la doar 34 de ani să fie catalogat drept unul dintre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia. Cu o pasiune imensă pentru actorie și cu o voință de fier, Uraz Kaygılaroğlu a luptat cu ani în urmă cu obezitatea și în cele din urmă a reușit să redevină un tânăr chipeș și foarte sexy, așa cum l-a cunoscut în prezent publicul în serialul Fiica ambasadorului. În viață personală, Uraz Kaygılaroğlu nu a avut același succes, deoarece la doar cinci ani de la căsătoria cu femeia pe care o consideră aleasă vieții sale, tânărul actor a divorțat în ciuda faptului că au și o fetiță superbă.