Câte episoade are „Fiica ambasadorului”, serialul tău preferat de pe Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 dec 2022, 08:25
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(4)

Engin Akyürek in rolul Sancar din serialul Fiica ambasadorului

Sursa: Instagram Cemre Öktem

Îndrăgitul serial Fiica ambasadorului a cucerit publicul cu un scenariu inedit, personaje impresionante și decoruri de poveste.

Publicul din România a fost captivat de producția Fiica ambasadorului, care a debutat pe 3 ianuarie 2022, la Kanal D, cu o intrigă impresionantă, care a declanșat o acțiune palpitantă și plină de emoții și mister. Serialul poate fi urmărit în prezent în zilele de luni și marți, de la ora 20:00, cu noi momente și situații uluitoare, care cu siguranță vor rămâne în inimile telespectatorilor.

Câte episoade are serialul „Fiica ambasadorului”

Producția turcească Fiica ambasadorului a adus în atenția publicului larg o suită de evenimente emoționante generate de o intrigă marcantă, care încă îi ține pe cei din față televizoarelor cu sufletele la gură. Povestea de iubire dintre cei doi protagoniști, Nare și Sancar, a captivat prin complexitate, tristețe, pasiune, dragoste adevărată.

Legenda păsării pestrițe așa cum a fost denumită povestea frumoasei Nare, este de-a dreptul uluitoare.

Tânăra actrița Neslihan Atagul care a dat viață personajului Nare, a dovedit un talent desăvârșit și o carisma deosebită. Această s-a traspus trup și suflet în pielea personajului, reusid să pară totul cât mai aproape de realitate. Nici celebrul actor Engin Akyürek nu s-a lăsat mai prejos, acesta a interpretat magistral rolul principal Sancar, un bărbat puternic, ambițios și determinat să își atingă propriile scopuri cu orice preț.
Îndrăgitul serial Fiica ambasadorului este alcatuit din 52 de episoade originale, care cu siguranță vor ajunge la inimile telespectatorilor datorită caruselului de emoții și trăiri intense transmise.

Kanal D aduce la tine acasă cele mai apreciate seriale turcești

Fanii serialelor turcești au urmărit până în prezent multe producții de succes, care au rămas memorabile. În anul 2014 îndrăgită Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului a jucat în serialul Un destin la răscruce, reușind încă de atunci să cucerească publicul. În anul 2014 un alt serial de excepție difuzat la Kanal D a fost Suleyman Magnificul, dub domnia iubirii, care i-a adus în prim plan pe celrbrii actori Halit Ergenc, Meryem Uzerli și Vahide Percin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

În anul 2017, telespectatorii au fost cuceriți de o altă producție impresionantă, Dragoste infinită, în care au revăzut-o pe îndrăgită Neslihan Atagul, alături de Burak Ozcivit. În anul 2021 publicul din România a fost încântat de serialul Hercai, iar la scurt timp de producția fenomen, Doctorul minune, care de asemenea a adus în atenția fanilor serialelor turcești mulți actori renumiți și extrem de talentați.

Iar anul acesta Kanal D a adus pe micile ecrane un nou serial captivant, Fiica ambasadorului, care a fascinat prin poveste inedită prezentată și prin personajele magistral conturate și puse în scenă de actori faimoși precum Neslihan Atagul, Engin Akyürek și mulți alții. Și atot anul acesta a început și serialul Ramo, care l-a adus în față publicului pe celebrul actor Murat Yildirim.

Citeste si: Cine sunt actorii care fac parte din distribuția serialului „Fiica ambasadorului” de pe Kanal D