Carismaticul Andi Constantin, despre cel mai mare complex care l-a marcat profund cu ani în urmă! "De la Baicoi, am venit la București doar cu mâinile în buzunare și cu multe visuri"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2022, 20:41
video Foto(4)

Andi Constantin a făcut mărturisiri inedite din culisele vieții sale! Cum a reușit să treacă peste cel mai mare complex al sau!

Astăzi se numără printre cei mai admirați și râvniți bărbați din showbiz-ul românesc, datorită fizicului sau atrăgător și a carismei sale deosebite. Tânărul Andi Constantin a devenit din ce în ce mai cunoscut și adulat după ce a participat la câteva emisiuni de tip reality, care i-au schimbat radical viață.

Carismaticul Andi Constantin, despre cel mai mare complex care l-a marcat profund cu ani în urmă!

Invitat în cadrul emisiunii Teo Show, îndrăgitul Andi Constantin a făcut mărturisiri inedite din culisele vieții sale. Carismaticul tânăr a povestit cum s-a încumetat să pătrundă în lumea complicată a showbiz-ului, în ciuda faptului că era pe atunci extrem de timid și nu își imagina pe atunci că va reuși să devină celebru. Acesta a recunoscut că tocmai pentru că se simțea timorat de tot ceea ce reprezenta apariția pe micile ecrane, a decis să își ia inima în dinți și să participe la o prima emisiune de tip reality.

"Mi-am luat inima în dinți și am participat la un reality show, dar acel pas a fost făcut tocmai pentru că îmi era foarte frică de expunere și mi-am spus că n-am cum să mă vindec de această frică doar prin a mă expune, prin terapia expunerii și lucrurile au mers destul de bine de acolo! Am învățat să înot în timp ce am fost aruncat în apă! Nu știam, n-aveam habar despre televiziune! Nu pot să spun că am acum, dar a început să-mi placă și să o înțeleg!",

a spus Andi Constantin.

Citeste si: Andi Constantin a fost implicat într-un accident rutier grav! A fost la un pas de moarte, după ce a intrat cu mașina sub un TIR: „O secundă de neatenție”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Andi a povestit in platoul emisiunii Teo Show, cât de dificil a fost începutul pentru el, atunci când a decis să meargă din provincie în București pentru a-și construi un viitor mai bun. Acesta a mărturisit că cel mai mare complex al lui a fost faptul că nu avea bani și abia reușea să își achite chiria.

"În prima faza am prestat antrenor de sala de fitness, am făcut asta la două săli! Aveam într-o parte opt ore full, într-o parte aveam 12 ore pe zi, plus clienți, plecăm

la ora 8 dimineață de acasă, ajungeam la 10-12 seară! Zilnic timp de patru-cinci ani! Locuiam în Crângași, cu chirie, prima oară m-am considerat de succes atunci când am făcut mai mulți bani decât chiria pe care o aveam de plata! Am bani extra! Îmi rămân bani după ce plătesc chiria! Făceam la vremea aia când munceam 12 ore pe zi, 7000 de ron pe luna, ceea ce erau bani atunci(...)
am fost foarte timorat, am fost foarte complexat de faptul că nu aveam bani și eu practic mi-am dat check-out la viață socială mult timp!"
, a zis Andi.

Citeste si: Andi Constantin, mărturisiri despre cele două mari iubiri din viața lui: "E prima femeie pentru care faci tot ce spuneai că nu o să faci vreodată"