Joe Biden nu intenționează să discute cu Vladimir Putin:''Nu este momentul acum”

Autor: Madalina Maftei

Joe Biden nu intențioează să discute cu Vladimir Putin:''Nu este momentul acum”

Președintele Joe Biden a precizat că nu intenționează să aibă vreo întrevedere sau vreo conversație cu omologul său rus, Vladimir Putin, a declarat Jen Psaki, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

Președintele SUA consideră că ”nu este momentul acum” să discute cu liderul de la Kremlin, a transmis purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

Joe Biden nu intenționează să discute cu Vladimir Putin: ''Nu este momentul acum”

Președintele SUA, Joe Biden, nu are de gând să poarte o discuție cu liderul rus. Acesta consideră că nu este momentul potrivit.

"Nu planificăm vreo întâlnire între ei, vreun contact sau conversaţie telefonică. Preşedintele a fost foarte, foarte clar în această privinţă. Dar avem discuţii la nivel intern şi analizăm o serie de factori. Nu pot face o evaluare asupra acestei situaţii.

În acest moment, trupele ruse invadează un stat suveran şi continuă zilnic escaladarea crizei. Nu intenţionăm niciodată să excludem posibilitatea diplomaţiei, dar, acum, nu este momentul",  a declarat Jen Psaki, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, potrivit antena3.ro.

Citeste si: LIVE UPDATE A noua zi de război. Situație tensionată la centrala nucleară Zaporojie: „Angajații lucrează sunt amenințarea armei”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, după cum a precizat, președintele american nu va organiza o întâlnire cu Vladimir Putin. Joe Biden este de părere că acțiunile liderului de la Kremlin în Ucraina vor ajunge să coste Rusia scump din punct de vedere economic și strategic.

"Nu am planuri de a mai vorbi cu el. Agresiunea lui Putin împotriva Ucrainei va ajunge să coste Rusia scump din punct de vedere economic şi strategic.

Putin va fi izolat pe scena internaţională. Opţiunea lui Putin de a lansa un război total nejustificat asupra Ucrainei va lăsa Rusia mai slăbită, iar restul lumii va fi mai puternică",   a mărturisit liderul SUA.

Vladimir Putin nu are de gând să pună capăt ofensivei și va continua să bombardeze Ucraina.

Citeste si: Soldații ruși pleacă pe jos, din disperare, înapoi în Rusia! Militarii capturați susțin că au fost păcăliți să plece la luptă

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.