Mama celebrului Ozcan Deniz nu acceptă relația lui cu noua iubită mult mai tânăra decât el, Samar Dadgar! La ce gest a recurs Kadriye Deniz, mama actorului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mar 2022, 17:43
ozcan deniz Foto(4)

Ozcan Deniz se confrunta cu refuzul mamei sale de a accepta relatia lui cu noua sa iubita

Sursa: gecce.com.tr

Noi momente dificile pentru celebrul Ozcan Deniz! Mama actorului nu este de acord cu nouă lui iubita, creatoarea de modă Samar Dadgar!

Presa din Turcia scria cu ceva vreme în urmă despre îndrăgitul actor turc Ozcan Deniz că este urmărit de ghinioane mereu și pare să se adeverească din păcate. În ciuda marilor succese de care s-a bucurat mereu pe plan profesional, în viață personală lucrurile i-au mers mai mereu prost. Chiar și de curând, când părea că este din nou fericit de când a format un cuplu cu o nouă iubita, Ozcan Deniz s-a confruntat cu o nouă problema, mama lui nu ste deloc de acord cu nouă lui relație.

Mama celebrului Ozcan Deniz nu acceptă relația lui cu noua iubită mult mai tânără decât el, Samar Dadgar!

După ce la finalul anului trecut, Ozcan Deniz s-a confruntat cu momente dificile în viață privată, din cauza pierderii custodiei micuțului Kuzey, în favoarea fostei lui soții, Feyza Aktan, de curând celebrul actor părea că în sfârșit și-a regăsit liniștea și și-a vindecat rănile sufletești alături de nouă lui iubita, o creatoare de modă de origine iraniană mult mai tânăra decât el.

Însă visul frumos nu a ținut mult deoarece se pare că mama actorului dezaprobă total decizia acestuia de a formă un cuplu cu Samar Dadgar. Presă din Turcia a scris recent despre această nouă dispută iscată în familia lui Ozcan Deniz și mama sa.

Se pare că mama actorului, Kadriye Deniz, i-ar fi sugerat fiului ei să renunțe la această nouă relație, deoarece nu va face decât să repete istoria, adică va sfârși din nou singur și trist, deoarece nouă lui iubita este mult mai tânăra decât el și are cu siguranță alte interese

la mijloc, în spatele aparenței sale iubiri. Recent s-a vehiculat și zvonul conform căruia mama actorului care locuia de ceva în casă acestuia, ar fi decis să se mute, după ce Ozcan a început oficial o relația cu Samar Dadgar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum au petrecut Özcan Deniz și mai tânăra lui iubită, Samar Dadgar, de Ziua Îndrăgostiților! Iată cum au fost surprinși de paparazzi!

De curând, jurnaliștii i-au suprins pe cei doi îndrăgostiți în timp ce intrau țînându-se de mâna într-un restaurant de lux din Istanbul, din cartierul Nişantaşı, unde s-au așezat la o masă retrasă pentru a nu fi zăriți.

Iar la plecare, Ozcan și nouă lui iubita au fost întrebați dacă se află la un pas de despărțire după ce s-a zvonit că mama actorului nu ar fi de acord cu relația lor, insacei doi nu au vrut să răspundă și au plecat rapid spre mașină.

Citeste si: Detalii neașteptate din culisele relației lui Ozcan Deniz cu Samar Dadgar! De când s-ar fi îndrăgostit de fapt celebrul actor de superba creatoare de modă?