Ovidiu Lipan Țăndărică a fost uitat de Klaus Iohannis? Ce au făcut Iliescu și Băsescu și actualul președinte nu a făcut în legătură cu marele baterist

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 07 mar 2022, 06:03

Klaus Iohannis

Sursa: Facebook Klaus Iohannis

Ovidiu Lipan Țăndărică a trebuit să răspundă la o întrebare dificilă legată de actualul președinte al României, Klaus Iohannis.

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost decorat cu Steaua României de către precedenții președinți ai României, Traian Băsescu și Ion Iliescu.

Până acum Ovidiu Lipan Țăndărică nu a fost decorat de actualul președinte, Klaus Iohannis.

"A uitat președintele Iohannis de dumneavoastră?", l-a întrebat Denise Rifai pe Ovidiu Lipan Țăndărică la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

"Pentru mine reprezintă un lucru trecut.

Eu sunt un călător prin viața asta. Totul este atât de trecător încât dacă nu m-a văzut președintele Iohannis stă diploma lui Dumnezeu. Este cel mai important, mai ales în perioada asta. Eu sunt absolut împăcat cu mine.

Eu n-am regretat nimic din ce am făcut. Dumnezeu a pus degetul pe mine. 

Regret că n-am fost la înmormântarea bunicii mele, care m-a crescut", a răspuns Ovidiu Lipan Țăndărică, întrebat dacă regretă că nu a fost decorat de Iohannis.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totodată, Ovidiu Lipan a subliniat că reprezintă o onoare că a fost decorat cu Steaua României de către Băsescu și Iliescu.

Ovidiu Lipan a fost uitat de Klaus Iohannis? Ce spune Țăndărică

Ovidiu Lipan, zis "Țăndărică" fiindcă bătea atât de tare în tobe încât le făcea țăndări, a fost decorat de către Ion Iliescu cu Ordinul Steaua României în grad de Cavaler și de către Ion Iliescu cu Ordinul Steaua României în grad de Ofițer.

Extrem de modest, Ovidiu Lipan Țăndărică a spus că nu poate să spună că este cel mai mare baterist care a existat vreodată în România.

"Nu, niciodată. E foarte greu să spui așa ceva. Pentru perioada aia am venit cu lucruri noi, cântam o muzică specială pentru acele vremuri, jazz-rock, cu aranjamente speciale.

La 16 ani am venit cu două tobe mari, cu un set de tobe, la primul festival de rock din România. După aceea am luat premiu, eu Nancy (n.r.: Nancy Brandes, fondator al trupei Roșu și Negru).

Nu aș spune asta cu cel mai bun, asta cu cel mai bun e ceva relativ", a spus  Ovidiu Lipan Țăndărică  la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.