Mesajul lui Volodimir Zelenski după ce rușii au încălcat înțelegerea: ”Este o crimă! E un semnal clar că sancțiunile impuse Rusiei nu sunt suficiente”

Autor: Madalina Maftei

Președintele Volodimir Zelenski, mesaj acid după ce rușii au încălcat acordul de încetare temporară a focului pentru a permite civililor să părăsească țara.

Președintele ucrainean este de părere că sancțiunile impuse Rusiei nu sunt suficiente pentru a opri conflictul împotriva Ucrainei. Volodimir Zelenski a declarat că Dumnezeu nu va uita suferința prin care trece țara lui și va veni Ziua Judecații.

Mesajul lui Volodimir Zelenski după ce rușii au încălcat înțelegerea: ”Este o crimă! E un semnal clar că sancțiunile impuse Rusiei nu sunt suficiente”

Volodimir Zelenski a făcut declarații acide după ce rușii au încălcat acordul de încetare temporară a focului pentru a permite civililor să părăsească țara.

”A fost o duminică binecuvântată. Dar nu vom ierta sute şi sute de victime. Mii şi mii de suferinţe. Şi Dumnezeu nu va ierta. Nu azi. Nu mâine. Niciodată. Şi în locul celor iertaţi, va fi Ziua Judecăţii”, a transmis Zelenski, într-un mesaj pe Facebook.

Liderul de la Kiev a mai precizat că toți cei care au comis atrocități în acest război vor plăti.

Rusia a anunțat că nu va înceta ofensiva împotriva Ucrainei și urmează să atace întreprinderile din industria de apărare.

Citeste si: Raed Arafat vrea verificarea tuturor adăposturilor de protecție civilă: „Trebuie să fim pregătiţi din timp”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Îi vom pedepsi pe toţi cei care au comis atrocităţi în acest război. Vom găsi fiecare nenorocit care a bombardat oraşele noastre, oamenii noştri, care au tras cu rachete, care au dat ordine. Vei avea un loc liniştit pe acest pământ doar când vei fi în mormânt. Rusia a anunţat că mâine va bombarda întreprinderile noastre din industria de apărare. Cele mai multe dintre ele sunt situate în oraşele noastre, cu civili în jur.

Este o crimă, pur şi simplu o crimă. Şi nu am văzut niciun lider mondial reacţionând la asta astăzi, niciun politician occidental.

Gândiţi-vă la sentimentul de neputinţă pe care îl au ocupanţii dacă îşi anunţă atrocităţile din timp! Totul pentru că nu există nicio reacţie. Niciun cuvânt. E ca şi cum toţi liderii occidentali erau plecaţi astăzi.

Sper că măcar veţi observa asta mâine şi veţi reacţiona. O familie de patru persoane a fost ucisă astăzi la Irpen. Un bărbat, o femeie şi doi copii. În drum, când încercau să plece. O întreagă familie. Câte astfel de familii au murit în Ucraina. Îndrăzneala agresorului este un semnal clar pentru Occident că sancţiunile impuse nu sunt suficiente. Nu se poate ascunde această realitate. Nu se pot ascunde noile crime din Ucraina”, a
continuat preşedintele ucrainean.

Președintele ucrainean a ținut să le mulțumească tuturor celor care au rămas să-și apere țară, însă este conșient că vor fi nevoiți să plece la un moment dat.

Citeste si: Când se termină războiul din Ucraina. Anunţul făcut de unul dintre cei mai buni analişti