COFETĂRIA DELICIILE KRONSTADT

Author: Oana Iosif

ARTA GUSTULUI SAU GUSTUL ARTEI

Situată în inima Brașovului, cofetăria Deliciile Kronstadt este o afacere de familie, cu producție proprie de prăjituri de casă, torturi, patiserie artizanală cât și deserturi Unicat din gama Unique Art Cake Design- Colecția SOLO, create cu mult profesionalism de către artistul Radu Solovăstru (prof. univ. dr. la prestigioasa Universitate de Artă și Design din Cluj Napoca).

Unicitatea ei constă în dimensiunea vizuală oferită unui public larg și avizat, aflată în conjuncție cu cultura gustului.

Principiile pe care s-a construit afacerea Deliciile Kronstadt au fost și sunt: rețetele tradiționale cu istorie, calitatea fiecărui ingredient ales și pasiunea pentru gust, toate generând notorietatea prin servicii premium.

O impresionantă și reprezentativă colecție de marțipan pictat poate fi admirată în Galeria Deliciile Kronstadt, opere de artă ce pot fi contemplate, consumate, păstrate sau oferite cadou!

Selecția de prăjituri tradiționale, torturi sau deserturi ExtraOrdinare din gama Unique Art Cake Design- Colecția SOLO, poate satisface cele mai exigente gusturi!

Toate aceste prețiozități dulci le găsiți în Centrul Istoric al Brașovului, Strada Nicolae Bălcescu nr. 62 sau online pe www.deliciilekronstadt.ro

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.