Ea a fost prima mare iubire a celebrului actor Ozcan Deniz! Este femeia pe care nu o va uita niciodată!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mar 2022, 16:19
ozcan deniz Foto(5)

Ozcan Deniz si Fahriye Evcen, in filmul Evim Sensin 

Sursa: sozcu.com.tr

Îndrăgitul actor Ozcan Deniz este recunoscut în Turcia drept unul dintre cei mai talentați actori și cântăreți, dar și un mare aventurier!

Ozcan Deniz are 49 de ani și o carieră în domeniul muzicii și al actoriei de peste două decenii presărate cu multe roluri magistral jucate în seriale și filme de succes și cu numeroase piese muzicale de excepție. În ultimii ani celebrul Ozcan Deniz și-a extins domeniul de activitate și spre latura regiei de film. Însă tot în ultima perioada îndrăgitul actor s-a confruntat și multe probleme în viață personală.

Ea a fost prima mare iubire a celebrului actor Ozcan Deniz! Este femeia pe care nu o va uita niciodată!

Ozcan Deniz s-a căsătorit cu prima lui soție, Handan, în anul 1991, pe când avea doar 19 ani și au avut un mariaj fericit până în anul 2000, când au decis să pună capăt căsniciei și să o ia fiecare pe drumul lui.

De atunci Ozcan Deniz a început să se dedice trup și suflet carierei sale atât pe latura muzicală cât și în domeniul actoriei și a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de excepție, care i-au adus primii pași către succesul internațional.

Dincolo de platourile de filmare și de studioul muzical, Ozcan Deniz a devenit un adevărat Don Juan, deoarece era frecvent surprins în compania multor femei frumoase de-a lungul anilor.

În anul 2010, Ozcan s-a îndrăgostit iremediabil de superbă actrița Fahriye Evcen, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale filmul artistic Evim Sensin. Pe atunci celebrul actor avea 38 de ani, iar Fahriye Evcen avea doar 24 de ani și se află la început de carieră în actorie. Cei doi îndrăgostiți au mărturisit la acea vreme că a fost dragoste la prima vedere. Însă relația lor a durat doar trei ani, dar a fost o poveste de iubire trăită la intensitate maximă.
Astfel, frumoasă lor poveste de dragoste nu s-a încheiat cu o căsătorie așa cum se întâmplase în filmul Evim Sensin. Potrivit presei din Turcia care a scris în acea perioada, se pare că despărțirea lor ar fi fost cauzată de faptul că Ozcan Deniz se îndrăgostise subit de o altă femeie superbă, fotomodelul Buse Narci, mai tânăra cu 20 decât el.

Citeste si: Ozcan Deniz va urca pe scenă cu mare tristețe în suflet, la concertul dedicat Zilei Femeii! Actorul suferă din cauza refuzului mamei sale de a susține noua lui relație cu Samar Dadgar!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, la scurtă vreme după despărțirea de Ozcan Deniz, frumoasă actrița Fahriye Evcen l-a cunoscut pe carismaticul Burak Ozcivit, alături de care a jucat în serialul Calikusu, în anul 2013. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și au decis la scurt timp să formeze un cuplu, iar în anul 2017 și-au unit destinele. În prezent frumoasa Fahriye Evcen are o căsnicie fericită alături de soțul ei, burak Ozcivit și au împreună un fiu minunat.

Între timp și celebrul Ozcan s-a recăsătorit cu Feyza Aktan, femeia care i-a dăruit un copil și astfel, celebrul actor a devenit tătic pentru prima dată, reușind să își îndeplinească acest mare vis. Însă la scurt timp Ozcan a trecut prin al doilea divorț și viață lui sentimentală a luat din nou o introsatura nefericită. Recent acesta s-a îndrăgostit din nou tot de o femeie mult mai tânăra decât el, o frumoasă creatoare de modă, Samar Dadgar, alături de care trăiește o poveste de iubire de câteva luni.

Citeste si: Mama celebrului Ozcan Deniz nu acceptă relația lui cu noua iubită mult mai tânăra decât el, Samar Dadgar! La ce gest a recurs Kadriye Deniz, mama actorului!