Avere Engin Akyürek. Actorul din serialul turcesc „Fiica ambasadorului” a reușit să câștige sume fabuloase de bani după ce a devenit cunoscut

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 08 dec 2022, 05:45

Engin Akyürek, actor turc 

Sursa: instagram Engin Akyürek

Când vine vorba despre avere, Engin Akyürek se poate lăuda că a reușit să strângă sume fabuloase de bani. Totul se datorează succesului său în cinematografie.

Engin Akyürek este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, dar se bucură de mare succes și în România, publicul ajungând să îl cunoască datorită rolurilor pe care le-a interpretat în diferite seriale turcești. Iată la ce valoare este estimată averea actorului Engin Akyürek, dar și care este principala sa sursă de venit. 

Ce avere are Engin Akyürek? Sancar din serialul turcesc „Fiica ambasadorului” câștigă sume importante de bani 

Engin Akyürek este pe lista celor mai frumoși bărbați din lume, este foarte talentat și carismatic, astfel că a reușit să câștige rapid simpatia publicului. Evident, succesul înregistrat după ce a început să joace în producțiile cinematografice turcești se reflectă și în conturile sale.

Există informații potrivit cărora actorul Engin Akyürek ar fi reușit să strângă o avere în valoare de 3 milioane de dolari, potrivit biogossip.com.

Se pare că actorul a reușit să strângă această sumă impresionantă de bani ca urmare a succesului înregistrat după ce a debutat în actorie. În anul 2004, actorul Engin Akyürek și-a început cariera, iar acum, la 18 ani distanță, este considerat unul dintre cei mai buni și mai talentați actori din Turcia.

De-a lungul carierei a jucat în mai multe producții cinematografice de succes, iar acum, fanii serialelor turcești îl pot vedea interpretrând rolul lui Sancar în serialul „Fiica ambasadorului”, difuzat la Kanal D în serile de luni și marți, începând cu ora 20:00.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Engin Akyürek a reușit ca în 18 ani de carieră să strângă o mică avere. Actorul turc își câștigă banii din actorie, fiind plătit foarte bine pentru rolurile din seriale, filme sau pentru aparițiile TV.

Se pare că salariul său ar fi cuprins între 70.063 de lire turcești și 122.159 de lire turecești, conform sursei citate anterior.

Citeste si: Motivul pentru care Engin Akyürek nu este activ pe rețelele de socializare. Sancar din „Fiica ambasadorului”, un bărbat foarte discret

Cu ce se ocupa Engin Akyürek înainte de a deveni actor?

Chiar dacă acum este un actor de succes și se bucură de aprecierea publicului, Engin Akyürek nu s-a pregătit pentru acest domeniu, ci a absolvit Universitatea din Ankara, Facultatea de Istorie, în anul 2002. Astfel, actorul iubit de o mulțime de femei din întreaga lume cunoaște foarte bine tot ce ține de istorie. Participarea la un concurs de talente local i-a deschis drumul către actorie, ulterior primind un rol în serialul Yabanci Damat. 

După ce și-a făcut debutul pe micile ecrane, Engin Akyürek a reușit să câștige mai multe premii importante, multe dintre ele la categoria „cel mai bun actor”.

Citeste si: Cine sunt actorii care fac parte din distribuția serialului „Fiica ambasadorului” de pe Kanal D