Zi mare pentru îndrăgiții Berguzar Korel și Halit Ergenc! Iată ce a apărut astăzi pe contul de socializare al celebrei actrițe!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Renumiții actori Berguzar Korel și Halit Ergenc formează unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri din Turcia.

Berguzar Korel și Halit Ergenc au pornit la drum împreună în urmă cu mai bine de un deceniu și au construit pas cu pas o familie frumosă și unită. Cei doi actori s-au cunoscut în anul în anul 2006, pe vremea când fuseseră cooptați să joace împreună rolurile principale ale serialului 1001 de nopți.

La scurt timp după începerea filmărilor cei doi actori s-au îndrăgostit iremediabil și au decis să formeze un cuplu și în afară scenariului.

Iar după doar trei ani aceștia au hotărât să își unească destinele. Nuntă a avut loc într-un cadru de basm în Istanbul, alături de multe rude, prieteni și colegi de breaslă. În anul 2010, Berguzar și Halit au devenit părinții unui băiețel căruia i-au ales numele Ali.

Zi mare pentru îndrăgiții actori Berguzar Korel și Halit Ergenc!

Deși și-au dorit încă de atunci să devină o familie mare și unită, anii au zburat rapid iar cei doi actori s-au dedicat mult carierei lor.

În anul 2019 însă Berguzar Korel a anunțat că va deveni pentru a două oară mămică. Iar pe 8 martie 2020 a venit pe lume cel de-al doilea băiețel, căruia i-au ales numele Han. La doar un an de atunci, cei doi actori au dat o nouă veste incredibilă publicului, anunțând că vor deveni părinți pentru a treia oară. De această dată Berguzar a fost în culmea fericirii când a aflat că vor avea și o fetiță, pe care o va chema Leyla.

Astăzi micuțul Han a împlinit doi anișori și pentru părinții lui este o zi extrem de importantă. Celebra actrița Berguzar Korel a publicat o imagine superbă alături de micuțul Han și a transmis pe contul ei de socializare un mesaj emoționant fiului ei, pe care îl consideră cel mai frumos și scump cadou de Ziua Internațională a Femeii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Berguzar Korel și Halit Ergenc, decizie radicală! Ce anume au hotărât cei doi actori pentru familia lor!

"Când te văd, parcă toate anotimpurile lumii vin peste mine! Când mă îmbrățișezi, stomacul meu este plin! Când mă săruti, mă simt împrospătata de parcă aș fi băut apă! Ne faci pe fiecare dintre noi să credem din ce în ce mai mult în înțelepciunea ta cu propozițiile tale.

Fie că ușurința venirii tale pe lume să fie mereu cu ține de-a lungul vieții tale. Fie că fericirea din genele tale, lumina din părul tău, lumea din zâmbetul tău să revină mereu cu sănătate, copilul meu. Astăzi este cea mai frumoasa zi pentru mine în care te-ai alăturat familiei noastre! Un cadou pentru noi toți. La mulți ani dragul meu Han!", a scris Berguzar Korel.

Citeste si: Berguzar Korel și Halit Ergenc, apariție neașteptată! Iată cum au fost surprinși în Londra cei doi actori! "Stând departe de mine, îmi oferă spațiu"