EXCLUSIV! Bianca Comanici, cu ochii în lacrimi după ce a dezvăluit ce a făcut pentru prima dată în legătură cu mama ei

Autor: Alice Popescu

Ce i-a cumparat Bianca Comanici mamei ei de 8 Martie prima data

Sursa: Instagram

Bianca Comanici s-a lasat prada emotiilor atunci cand a venit vorba de cele mai frumoase amintiri legate de mama ei.

Bianca Comanici are o relatie foarte stransa cu mama ei despre care vedeta a declarat mereu ca a sprijinit-o chiar si in momentele cand i-a gresit foarte mult ca si copil sau tanara prin deciziile pe care le-a luat. Insa mama Biancai a fost tot timpul alaturi de ea si a ajutat-o sa streaca peste cele mai grele momente. De 8 Martie, Bianca Comanici a povestit vizibil emotionata despre momentul emotionant cand pentru prima data si-a permis sa ii ia un buchet de flori.

Bianca Comanici, cu ochii in lacrimi in timpul emisiunii pe care o prezinta

Citeste si: EXCLUSIV! Cât costă tricourile pe care Bursucu le poartă în emisiune. Care a fost cea mai mare gafă pe care prezentatorul "Dimineața cu noi" a făcut-o vreodată

"I-am luat asa un buchet mare de flori si i-am dus. Nu aveam bani pe vremea aia.

Florile costau 30-40 de lei. Pentru mine a fost emotionant pentru ca am putut sa fac un gest pentru ea. Daca stai sa te gandesti, omul te creste, dar la un moment...Ea mi-a dat banii pentru mine, insa eu i-am pastrat sa ii fac ei cadou. Stiu ca ii plac foarte mult florile, a declarat Bianca Comanici pentru canalul online wownews.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tarziu am aflat ca ii plac foarte mult trandafirii. Acum un an am aflat, asa ca am fost acasa acum o luna si am avut de facut o provocare cu Iancu. Cine pierde cumpara un buchet de flori pentru mama lui. Bineinteles, eu am pierdut. Iancu inchide ochii si ma bate la provocari. I-am cumparat trandafirii, insa nu am mai ajuns acasa, i-am dat matusii, am filmat, dar nu am mai apucat sa pun pe Youtube sau TikTok.

Nu am mai putut ajunge, sper sa nu se supere oamenii pe mine. Acolo e la tara la tara. Nici nu stiu daca este livrare de flori acolo. Oare s-ar bucura daca i-as duce un buchet de flori sau s-ar bucura daca m-as duce eu personal."

Bianca Comanici, detalii emotionante despre parintii ei

Citeste si: EXCLUSIV! Ce s-a întâmplat în momentul în care George Tănase a vrut să își ceara iubita de soție: "A ieșit o super drama demnă de telenovelele turcești

Bianca Comanici a mai dezvaluit ca parintii ei au sustinut-o mereu ca au lasat-o sa faca ce si-a dorit mereu. Tatal ei a fost intotdeauna mai sever, iar prezentatoarea WOWbiz a mai spus ca mereu a facut contra fata de ce i-a zis: "Eu sunt o fire incapatanata. Erau niste reguli, trebuia sa le respect. Eram mustrata, e mai dificil. A fost profesor de matematica."

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.