Aboscare se extinde în București cu un nou cămin pentru vârstnici

Author: Oana Iosif
Actualizat: 09 mar 2022, 10:06

Compania româno–olandeză AbosCare liderul serviciilor de îngrijire bătrâni la domiciliu în București și Iași, cunoscută pentru serviciile sale care oferă calitate și îngrijire personalizată pentru fiecare client în parte, se extinde și în București cu un nou cămin de bătrâni. Solicitările numeroase și conștientizarea de a oferi o formă de îngrijire adecvată, a dus la crearea unui nou loc pentru părinții sau bunicii tăi.

Locuitorii căminului sunt îngrijiți și încurajați de personalul de serviciu în funcție de nevoile lor și beneficiază de îngrijire și sprijin complet. De obicei, bătrânii care au rămas singuri sau au nevoie de îngrijire apelează la un cămin de bătrâni București.   Persoanele în vârstă care au nevoie de îngrijire pot avea astfel, contact social cu rezidenții din căminul de bătrâni.

Când să apelezi la Aboscare?

Apelează atunci când îngrijirea la domiciliu nu mai este posibilă. Datele de contact ale căminului sunt:

Cămin de Bătrani AbosCare

Strada Lalelei nr 10, Corbeanca 077067 - Bucuresti-Ilfov

0741 664 664

Aici nu doar mâncarea și cumpărăturile sunt relevante, pentru că bătrânii au nevoie de mai mult. Neglijarea apare adesea la persoanele singure fără sprijin de familie.

Persoane care locuiesc singure și care riscă să cadă. Bătrânii sunt adesea expuși riscului de cădere. Un apel de urgență poate salva vieți, dar cu toate acestea, dacă persoana în cauză este inconștientă (de exemplu, din cauza unei căderi sau a unei hipoglicemii la diabetici etc.), nu mai poate efectua apelul de urgență salvator.  

Persoanele cu demență care trăiesc singure. Persoanele cu demență care locuiesc singure acasă sunt expuse unui mare risc. În funcție de gravitatea bolii, bătrânii nu pot fi lăsați singuri, nesupravegheați. De multe ori, aceste persoane uită de multe ori să închidă aragazul și multe altele.

Persoane care nu sunt îngrijite de familie sau prieteni. Nu toate persoanele care au nevoie de îngrijire au rude sau prieteni care oferă îngrijire la domiciliu. Uneori copiii locuiesc prea departe sau nu pot avea grijă de ei din motive profesionale.

Îngrijitorii uneori nu sunt de încredere. Totuși, trebuie luat în considerare și stresul fizic și psihologic asupra îngrijitorilor. Dacă o  rudă nu mai poate să-și asume îngrijirea din motive de sănătate, singura opțiune este adesea mutarea la un cămin de bătrâni Bucureşti.

Nevoia de îngrijire critică. Terapia intensivă, care uneori necesită îngrijire 24 de ore din 24, adesea nu mai este fezabilă în mediul de acasă. Acum există servicii de îngrijire medicală care oferă îngrijiri în afara spitalului. Este important totuşi, să iei în considerare soluția mai bună pentru pacient și rudele acestora.

Persoanele aflate în ultima fază a vieții. Și aici, este important să te gândești cu atenție dacă îngrijirea paliativă poate fi asigurată la domiciliu sau dacă un cămin de bătrâni București este opțiunea mai bună. Mulți membri ai familiei pur și simplu nu pot face față faptului că părintele sau partenerul lor va muri. În acest caz, cel mai bine este să aduci persoana în vârstă la căminul de bătrâni.

Persoane cu dizabilități. În cazul în care apartamentul nu poate fi transformat sau adaptat pentru a găzdui persoane cu dizabilități.

În toate aceste cazuri, poți apela la AbosCare, mai ales că se extinde în București, cu un nou cămin pentru vârstnici, și în acest caz, nu mai este necesară o listă de așteptare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.