Cine este cel mai cunoscut lunetist din lume, care a venit în Ucraina pentru a lupta împotriva armatei ruse

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 dec 2022, 01:35

Cine este cel mai cunoscut lunetist din lume, care a venit în Ucraina pentru a lupta împotriva armatei ruse

Sursa: Twitter

Wali este cel mai bun lunetist din lume, potrivit spuselor oamenilor, și a venit în Ucraina pentru a lupta împotriva armatei ruse.

Wali, unul dintre cei mai buni lunetiști și informatician franco-canadian, a venit în Ucraina pentru a lupta împotriva forţelor ruse, a fost anunțul presei internaţionale.

Wali, cel mai cunoscut lunetist din lume, a ajuns în Ucraina pentru a lupta împotriva Rusiei

Wali face parte din Regimentul Royal Canadian 22, și a devenit cunoscut în tururile din Afrganistan, Siria şi Irak.

Citeste si: NATO își activează planul! 135 de militari francezi și mijloace tehnice au sosit în Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate că un lunetist bun ajunge la 5-6 ucideri zilnice, Wali poate ajunge chiar la 40, motiv pentru care este considerat o „legendă” în rândul armatei mondiale. Wali a apărut la diverse emisiuni televizate. Nu se știe care este numele lui real, pentru că nu a fost dezvăluit publicităţii.

Wali este căsătorit şi are un băieţel de 1 an. Cu toate acestea, a venit în Ucraina pentru a ajuta la oprirea războiului pornit de Vladimir Putin în Ucraina. 

Citeste si: Economia Rusiei, lovită puternic de declanșarea războiului. Peste 100 de companii mari ies total sau parțial de pe piața rusă

„Trebuie să ajut pentru că oamenii de aici sunt bombardaţi doar pentru că vor să fie europeni şi nu ruşi”, a declarat Wali.