Adelina și Radu Dragne, detalii exclusive despre nuntă! Când vor face pasul cel mare cei doi câștigători Puterea Dragostei sezonul 4

Autor: Alice Popescu

Adelina si Radu Dragne, cei doi castigatori ai ultimului sezon Puterea Dragostei sunt pusi pe fapte mari.

Radu Dragne si Adelina isi continua nestingheriti relatia de iubire fiind singurii castigatori care sunt si cuplu si pana acum nu au dat nici cea mai mica dovada de slabiciune in relatia lor. Cei doi nu doar ca sunt de nedespartit, insa deja au trecut la alt nivel deoarece famliiile lor si-au dat binecuvantarea in ce-i priveste si astfel Radu si Adelina isi pot vedea linistit de planurile de viitor care sunt destul de marete.

Adelina a declarat in exclusivitate pentru kanald.ro ca: "Asteptam venirea pe lume a bebelusului, apoi ne vom logodi. Nunta va fi putin mai tarziu pentru ca vrem sa fie ceva special si bine pus la punct. Pe langa faptul ca ne dorim un copil care speram sa vina cat mai repede, ne dorim sa ne cumparam o casa sa avem un loc al nostru. Pe langa asta, eu inca sunt studenta la Pedagogie si dupa terminarea studiilor voi profesa in acest domeniu."

Citeste si: Radu și Adelina, primul interviu EXCLUSIV după ce au câștigat Puterea Dragostei sezonul 4. Ce vor face cu banii și ce anunț au făcut despre copil

Radu si Adelina vor copil inainte de nunta

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu a mai spus ca atunci cand s-a hotarat sa isi caute aleasa in cadrul show-ului matrimonial si-a lasat job-ul de antrenor personal: "Am jucat fotbal timp de 16 ani. Imi doresc sa continui cu job-ul meu, iar in paralel vreau sa imi deschid propria afacere sa nu mai muncesc eu pentru altii. Cum a spus si iubita mea, vrem sa ne luam o casa, un loc al nostru sa stam linistiti ca doi porumbei."

Radu Dragne si Adelina, castigatorii Puterea Dragostei sezonul 4, marele anunt despre copil

Citeste si: Imagini incendiare cu Radu și Adelina! Cum s-au pozat cei doi câștigători Puterea Dragostei sezonul 4

Radu este si el convins ca Adelina este fata cu care vrea sa intemeieze o familie si da este femeia langa care vrea sa imbatraneasca pentru ca i-a dovedit de foarte multe ori ca este loiala, iubitoare si il intelege de fiecare data cand a avut momente mai putin placute:  "A

fost langa mine si si pentru asta o iubesc foarte mult. Cel putin, din sezonul nostru nu am vazut pe nimeni pus pe fapte mari, ba mai mult am vazut numai despartiri, nu am vazut niciun story cu nicioun cuplu care a fost impreuna in sezonul nostru, insa in vechile sezoane au fost cupluri care au dat nastere unui suflet si George si Madalina care sunt inca impreuna.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.