De ce nu își dorește Maurice Munteanu un copil. Adevăratul motiv pentru care nu mai vrea să fie tată: „Eu am pierdut acest tren. Nu regret”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 mar 2022, 12:04
Maurice Munteanu a dezvăluit de ce nu vrea să devină tată
Sursa: Captură KANAL D

Maurice Munteanu nu își mai dorește să devină tată și are și un motiv foarte bine întemeiat pentru care a luat această decizie. Ce dezvăluiri a făcut în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Maurice Munteanu nu își mai dorește un copil în momentul de față, chiar dacă, în trecut, acesta visa să aibă o fetiță pe care să o cheme Nora. În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maurice Munteanu a dezvăluit că nu mai are în plan să devină tată și că are un motiv foarte bine întemeiat pentru care a luat această decizie radicală.

Adevăratul motiv pentru care Maurice Munteanu nu își dorește un copil 

Citeste si: EXCLUSIV! Bogdan de la Ploiești a recunoscut. Cât investește într-o piesă pentru a ajunge pe primele locuri în trending pe Youtube

Deși îi plac copiii și petrece timp cu copiii prietenilor lui, Maurice Munteanu nu se mai visează în postura de tată. În urmă cu ceva timp, juratul de la „Bravo, ai stil!” dezvăluia că și-ar dori o fetiță.

De atunci, lucrurile s-au mai schimbat, iar acum, Maurice Munteanu a dezvăluit că nu va mai deveni tată și că, la momentul actual, nu își dorește un copil.

Întrebat care sunt motivele care l-au determinat să ia o astfel de decizie, Maurice Munteanu a spus că este mult prea târziu pentru a-și asuma un astfel de rol, că îi lipsește răbdarea și că acest lucru l-ar împiedica să ofere o educație corespunzătoare copilului.

Maurice Munteanu nu are niciun regret atunci când vine vorba despre acest subiect și este împăcat cu felul în care s-au așezat lucrurile pentru el.

„Acum nu îmi mai doresc un copil. Mi-ar plăcea foarte tare să mă concentrez foarte tare pe copiii prietenilor mei, să petrec mai mult timp cu ei, dar eu nu îmi doresc un copil. Acum este mult prea târziu, consider că mi-aș pierde foarte repede răbdarea și răbdarea este foarte importantă atunci când vrei să educi așa cum trebuie un copil.

Eu am pierdut acest tren, nu am niciun fel de regret, așa au fost lucrurile, așa s-a întâmplat. Nu cred că scrie undeva, nicăieri nu scrie că toată lumea trebuie să aibă copii sau că toată lumea trebuie să trăiască povești infinite de dragoste. Unii poate chiar nu le trăiesc.”, a mărturisit Maurice Munteanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Legătura de care nimeni nu avea habar dintre Maurice Munteanu și Maria Câmpina. De ce a apelat juratul Bravo, ai stil! Celebrities la vrăjitoare

Ce crede Maurice Munteanu despre mamele care nu petrec timp cu copiii lor? 

Maurice Munteanu este de părere că un copil reprezintă o responsabilitate enormă și că nu toate femeile sau bărbații sunt pregătiți pentru a-și asuma acest lucru. 

Juratul de la „Bravo, ai stil!” a fost critic la adresa femeilor care nu petrec timp cu copiii lor și îi lasă mai tot timpul în grija bonelor, considerând că acesta este un comportament nepotrivit. Mai mult, Maurice Munteanu a avut doar cuvinte de laudă referitor la femeile care își asumă că nu pot crește un copil și refuză să devină mame.

„Apreciez foarte tare femeile, inclusiv în cercul meu de cunoștințe, care au susținut că nu sunt făcute pentru asta, nu sunt făcute pentru a fi mame. Apreciez o femeie care spune că nu este făcută pentru a avea un copil, pentru a crește un copil. Prefer varianta asta decât varianta în care copilul apare, e crescut de niște bone, nu se petrece timp cu el, habar nu ai că ai un copil. Te responsabilizează doar financiar și cam atât. Prefer să fii asumat și să spui, da, nu e pentru mine, dar nu regret.”, a răspuns Maurice Munteanu atunci când i s-a cerut să vorbească despre posibilitatea de a deveni tată.

Citeste si: Nu i-ai fi recunoscut niciodata! Cum aratau vedetele Kanal D la varsta de 10 ani