Ea a fost și va rămâne cea mai mare iubire a lui Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată fosta soție a celebrului actor Kerem Alışık!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mai 2022, 17:28
kerem alisik Foto(5)

Kerem Alisik, un actor etalon in Turcia

Sursa: Instagram Kerem Alisik

Sarmantul Kerem Alışık se numără printre actorii de elită, care a dus mai departe renumele tatălui său, Sadri Alışık, o legendă a cinematografiei din Turcia.

Kerem Alışık are venerabila vârstă de 61 de ani și în cei patru decenii de carieră în domeniul actoriei a reușit să cucereasa publicul și să se mențină în topul celor mai talentați și apreciați actori. Îndrăgitul actor a ales această profesie din pasiune dar și pentru a duce mai departe cu mândrie și devotament meseria tatălui sau, Sadri Alışık, un actor de legendă al Turciei. Dincolo de viața profesională încununată de lauri, Kerem Alışık a avut o viață personală destul de tumultoasă, mai ales după divorțul de soția sa, care a reprezentat prima și cea mai mare iubire.

Ea a fost și va rămâne cea mai mare iubire a lui Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha! Cum arată fosta soție a actorului Kerem Alışık

Kerem Alisik a venit pe lume în anul 1960, în Istanbul, într-o familie de actori celebri. Părinții săi, doi mari actori ai Turciei, i-au oferit o educație aleasă și peste ani l-au îndrumat să le urmeze în carieră și astfel să ducă tradiția de familie mai departe.

Kerem Alisik a moștenit talentul desăvârșit de la părinții săi și a făcut o pasiune nebună pentru actorie, astfel că la vârstă majoratului a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru din cadrul Universității din Istanbul, iar în anul 1995 a început să joace diverse piese de teatru, pe scenă Teatrului de Stat.

Citeste si: Recunoașteți băiețelul pasionat de fotbal, surprins alături de tatăl lui in imaginea de mai jos? Este unul dintre cei mai talentați și carismatici actori din serialul Mă numesc Zuleyha!

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebrul actor Kerem Alisik pe vremea cand avea doar douazeci de ani! Asa tata, asa fiu! Iata cat de mult seamana cu tatal lui, care i-a fost si mentor!

În anul 2000 a fost cooptat să joace în primul lui proiect cinematografic, însă în paralel a continuat să fie profesor de artă dramatică, în cadrul Centrului Cultural "Sadri Alisik", înființat chiar de tatăl lui.

De-a lungul carierei sale de peste patru decenii Kerem Alisik a jucat în peste 30 de filme artistice și în foarte multe seriale de televiziune, care i-au adus mari succese și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai Turciei. Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Kerem Alisik în anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, iar în anul 2020 acesta a revenit la Kanal D, în serialul Mă numesc Zuleyha.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de viața profesională, Kerem Alisik s-a dedicat și familiei sale. Acesta s-a îndrăgostit în anul 1987 de superbă actrița Sibel Turnagöl, care un an mai târziu i-a devenit soție.

Cei doi actori au decis să își întemeieze o familie frumoasă și unită și la scurt timp după căsătorie au devenit părinții unui băiețel, căruia i-au ales numele Sadri, al bunicului sau.

Însă în anul 1992, Kerem și Sibel au ajuns să aibă neînțelegeri, iar căsnicia lor avea să se destrame. După divorț, Sadri a rămas în custodia mamei sale și peste ani a decis să ducă și el tradiția familiei sale mai departe, alegând să devină actor că și părinții săi. În prezent celebra actrița Sibel Turnagöl, fosta soție a lui Kerem Alisik, are vrâstă de 54 de ani și până acum nu și-a mai refăcut viață alături de un alt bărbat, dedicându-se fiului ei și profesiei.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat