Ilinca Vandici, vacanță de vis pe tărâmuri exotice. Ce destinație a ales frumoasa prezentatoare VIDEO

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 11 dec 2022, 00:15

Ilinca Vandici, vacanță de vis pe tărâmuri exotice. Ce destinație a ales frumoasa prezentatoare VIDEO

Sursa: Facebook Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a plecat într-o vacanță de lux, în care se bucură de clipe de relaxare pe tărâmuri exotice. Frumoasa prezentatoare nu le-a dezvăluit urmăritorilor destinația până la aterizare.

Ilinca Vandici, prezentatoarea celui mai iubit show de modă din România, ”Bravo, ai stil!”, a plecat într-o vacanță exclusivistă pe tărâmuri exotice, acolo unde soarele și oceanul se contopesc. Ce destinație de vacanță a ales Ilinca Vandici?

Ilinca Vandici, vacanță de vis pe tărâmuri exotice. Ce destinație a ales frumoasa prezentatoare 

Ilnica Vandici a plecat într-o vacanță de lux în Maldive. Cu două zile în urmă, frumoasa prezentatoare s-a filmat în aeroport și își anunța fanii că este nerăbdătoare să ajună la destinație.

Pentru a evita incidentul de care a avut parte în ultima vacanță, Ilinca și soțul ei, Andrei Neacșu, au avut grijă să pună lacăt la bagaj, pentru ca lucrurile lor să fie în siguranță.

Am plecat. Practic suntem la aeroport. Plecăm în vacanță. Sper din suflet să putem pleca, să fie totul în regulă, să ajungem cu bine și să ne întoarcem cu bine.
De data asta, nu ne-o mai furăm. Am îmbachetat bagajele frumos. Le-am pus și lacăt. Adică nu știu ce-ar mai trebui să se întâmple și nu am mai pus nimic de valoare în bagajul de cală”,
a spus Ilinca Vandici pe Instagram.

Chiar dacă a avut multe ore de așteptat în aeroport, Ilinca Vandici a ajuns în vacanță. Vedeta este însoțită de soțul ei și de doi prieteni, iar destinația pe care au ales-o pentru splendida vacanță este Maldive.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prezentatoarea ”Bravo, ai stil!” este foarte activă pe rețelele de socializare, unde a publicat deja primele imagini din vacanța de vis în care a plecat alături de partenerul ei și încă un cuplu.

Ilinca a filmat plaja spectaculoasă și apa de un albastru impecabil, dar și pe ea în costum de baie.

Citeste si: Ilinca Vandici, răsfățată de soțul ei, după ce i-au fost furate bijuteriile! Iată ce cadou sofisticat si scump a primit vedeta de Sfântul Valentin!

”Paradis”,scris ea în descrierea clipului video. Racțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară, fanii i-au urat să se distreze departe de frigul din România.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

”Wowwww superb. Vacanță frumoasă și distracție maximă/ Wow, ce frumusețe de loc. Paradise exact. Și tu esti precum un fluture care prin frumusețea lui emană senzualitate/ Doamne doamne!!! Într adevăr este magic acolo, dar crede mă câ ți o spun sincer tu ești cel mai frumos peisaj și paradis al nostru/ Sunteți adorabila! Vacanță frumoasă în paradis”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si: Ilinca Vandici, impresionată până la lacrimi de fiul ei! Ce cadou i-a făcut Zian de Ziua Mamei

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.