EXCLUSIV! S-a spus de nenumărate ori că Jador și familia lui Culiță nu se înțeleg deloc, însă cântărețul a făcut un gest care a lăsat-o pe mama Geta fără grai

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 mar 2022, 10:48

Ce a facut mama Geta in momentul in care Jador a venit la ea in mijlocul unei cantari

Sursa: Captură YouTube

Mama Geta a fost placut surprinsa de Jador la cea mai mare cantare la care mama lui Culita Sterp a participat in urma cu cateva zile.

Daca pe fiul ei se astepta sa il vada pe scena si bineinteles ca de fiecare data o impresioneaza cand il asculta sau cand il vede in postura de cantaret, de data aceasta, mama Geta a fost extrem de surprinsa de gestul facut de Jador care si el a fost invitata la acea petrecere unde au fost nu mai putin de 800 de persoane. Mama Geta nici nu se astepta la gestul cantaretului pe care mereu l-a indragit chiar daca de multe ori s-a scris despre faptul ca atat familia lui Culita cat si cea a lui Jador nu se inteleg

deloc bine, iar ei doi nici nu si-ar vorbi.

Citeste si: EXCLUSIV! Suma uriașă cheltuită de Gabi Bădălău de ziua Biancai Drăgușanu. Cum a împăcat-o fostul iubit pe frumoasa vedetă

Jador, gest impresionant fata de mama Geta la o cantare

Gurile rele au spus ca cei doi nici macar nu au vrut sa dea ochii la botezul fiului lui Culita Sterp desi cantaretul l-ar fi invitat.

La vremea respectiva, motivul ar fi fost faptul ca Jador ar fi avut o cantare planificata din timp si nu a putut ajunge. Insa comentariile pe aceasta tema n-au contenit, mai ales ca toata lumea a presupus ca relatia dintre cei doi este si mai rece. Dar mama Geta vine la cateva luni sa risipeasca toate indoielile deoarece Jador a facut cel mai frumos gest pentru parintele lui Culita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama Geta cu ochii in lacrimi cand l-a vazut pe Jador

Citeste si: Mama Geta trece prin momente grele. Ce se întâmplă acum în familia lui Culiță Sterp: "În viață ești singur, iar în mormânt la fel!”

Cantaretul a vazut-o de pe scena si s-a dus glont la ea unde a i-a cantat si a imbratisat-o ca si pe mama lui: "Efectiv m-a emotionat, m-a luat in brate si a cantat alaturi de mine.

Am ramas placut surprinsa si mi-au dat lacrimile. Am varsat multe lacrimi la viata mea, dar din 800 de femei, cine nu si-ar fi dorit sa fie imbratisata de Jador. Eu eram departe, nu eram bagacioasa, el a venit la mine. Ma privea atatea lumea. L-am vazut imediat langa mine si ma imbratisa. Ii multumesc din suflet", a declarat mama Geta in exclusivitate pentru canalul online wownews.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.