EXCLUSIV! Suma uriașă cheltuită de Gabi Bădălău de ziua Biancai Drăgușanu. Cum a împăcat-o fostul iubit pe frumoasa vedetă

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 dec 2022, 00:05

Cine este barbatul care a platit totul de ziua Biancai Dragusanu

Sursa: Instagram

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau traiesc fara indoiala o poveste de dragoste cu nabadai.

Bianca Dragusanu si-a aniversat ziua de nastere in urma cu cateva zile, frumoasa vedeta implinind varsta de 40 de ani, insa in toate pozele pe care diva le-a afisat pe conturile de socializare, se poate observa ca a fost mereu inconjurata de cele mai bune prietene, dar si de fiica ei, Sofia, din peisaj lipsind mereu iubitul ei cu care, se pare s-a si impacat tot cu ocazia aniversarii ei. 

Citeste si: EXCLUSIV! S-a spus de nenumărate ori că Jador și familia lui Culiță nu se înțeleg deloc, însă cântărețul a făcut un gest care a lăsat-o pe mama Geta fără grai

Bianca Dragusanu, rasfatata de Gabi Badalau de ziua ei de nastere

Insa, daca in urma cu cateva saptamani, Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au hotarat sa mearga pe drumuri separate, iata ca cei doi nu au putut sta departe unul de celalalt asa ca omul de afaceri a hotarat sa ii faca cea mai frumoasa surpriza

de ziua ei. Potrivit wownews, Gabi Badalau ar fi fost cel care i-a facut divei poza din camera de hotel inconjurata de zeci de baloane roz, iar la petrecerea de la restaurant, tot el a fost cel care i-a adus pe Tzanca Uranganu si Florin Salam pentru a-i dedica cateva melodii Biancai Dragusanu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce suma ar fi scos din buzunar iubitul ei pentru a-i face toate capriciile vedetei

Citeste si: De câte ori a fost furat Maurice Muntean? Dezvăluiri fără precedent: ”Este unul dintre pericolele îl care oamenii cad”

Intreaga suma care a fost platita pentru ziua vedetei s-ar fi ridicat la 10 000 de euro, bani pe care iubitul Biancai i-ar fi platit fara nicio retinere ca ea sa fie fericita.

Se pare ca lucrurile au revenit la normal in ce ii priveste pe cei doi, asta dupa ce in luna februarie, Gabi Badalau ar fi anuntat chiar el ca s-a despartit de Bianca Dragusanu.

In ultima perioada, vedeta a fost pusa pe fapte mari in ce priveste schimbarile pe care si le-a facut la nivelul fetei, iar cea mai recenta a fost o interventie la buze, asta dupa ce si le micsorase, scotandu-si tot acidul pe care il avea bagat.

Cu toate acestea, diva nu a fost multumita pe deplin de rezultat si a apelat la o noua interventie menita sa ii refaca conturul. Nu mai punem la socoteala firele pe care si le-a pus in zona ochilor pentru a avea "foxy eyes."