EXCLUSIV! Bogdan de la Ploiești a recunoscut. Cât investește într-o piesă pentru a ajunge pe primele locuri în trending pe Youtube

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 dec 2022, 02:45

Ce venituri ii aduce Youtube-ul lui Bogdan de la Ploiesti

Sursa: Captură YouTube

Unul dintre cei mai de succes manelisti a dat cartile pe fata si a vorbit in exclusivitate despre cat de mult investeste intr-o piesa, dar si cat scoate.

Bogdan de la Ploiesti, unul dintre cei mai de succes cantareti de muzica de petrecere a dezvaluit faptul ca intotdeauna a simtit ca vrea sa faca muzica. De multe ori canta in gasca de prieteni cu care juca fotbal si atunci cineva l-a remarcat si astfel, artistul a ajuns usor-usor sa isi faca loc in industria muzicala de profil: "Dormim in masini, ne schimbam in masini, dar niciodata nu am dat tepe nimanui.

Vin mai devreme la catare de fiecare data."

Cat investeste Bogdan de la Ploiesti intr-o piesa

Intrebat despre cat investeste intr-o piesa, Bogdan de la Ploiesti a recunoscut ca niciodata nu s-a uitat la bani atunci cand este vorba de munca si de muzica pe care o face, mai ales ca Youtube-ul aduce artistilor un venit considerabil: "Eu cred ca se poate trai ca artist numai din Youtube, veniturile sunt destul de mari daca atingi primele locuri, bineinteles.

Depinde si ce asteptari ai de la viata. Romania plateste intr-un mod, dar sunt si alte tari care platesc foarte bine. Cu siguranta, se poate trai, insa pentru noi a fost o mare dezamagire sa se intample cel mai mare impact pe perioada pandemiei pentru ca daca nu ar fi fost, cantam de nu mai aveam timp sa trecem pe acasa.

Citeste si: Ce au făcut vedetele de la “Dimineața cu noi”, imediat după prima ediție a emisiunii de la Kanal D/ Impresii la cald!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In mod normal investesc intr-o piesa fara limita si castig cam cat vrea Dumnezeu.

Cam asta e raspunsul cel mai bun. Eu nu am avut niciodata nicio problema cu nimeni, sunt un om care nu se uita in gradina altuia. Nu este o concurenta, e loc pentru toti. Fiecare avem publicul nostru. Eu nu as putea sa ma cert cu cineva si sa intru in polemica", a declarat in exclusivitate Bogdan de la Ploiesti pentru kanald.ro.

Citeste si: Ștefan Mandachi, dezvăluiri exclusive despre cel mai mare regret: "Este un blestem al copiilor care nu prețuiesc. Creezi hiperbole și atât iți este de greu"

In varsta de 26 de ani, Bogdan de la Ploiesti, pe numele sau real Bogdan Marian Aldea a jucat fotbal de performanta, insa s-a lasat de sport pentru ca a fost mai mult atras de muzica. Cantaretul are o garderoba impresionanta si mai mult, traieste intr-o vila care se roteste dupa soare, dar toate acestea nu il impiedica sa munceasca zi de zi pentru a ajunge pe primele locuri in trending pe Youtube.